2777
2789
دندونم درد میکنه🥺🥺🥺🥺🥺

استامینوفن یا ایبوپروفن نداری بذاری رو دندونت؟

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بخاطر بی وجدان ترین و پست فطرت شوهر دنیا 

ک بخاطر دوس دختر سابقش رفت

حالم خوب نیست امشب کلی گریه کردم ک شاید حقمو بخوره 

خداکنه زودتر درخواست طلاق بده خیلییی خستم بیشتر از دوماهه گورشو گم کرده😔💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
بخاطر بی وجدان ترین و پست فطرت شوهر دنیا  ک بخاطر دوس دختر سابقش رفت حالم خوب نیست امشب کل ...

انشالله خدا واست قشنگ درست کنه طوری که حال امروزتو به کل فراموش کنی🥺❤️

انشالله خدا واست قشنگ درست کنه طوری که حال امروزتو به کل فراموش کنی🥺❤️

🥺😭😭😭الهی آمین 

با این دعات اشکم دراومد میدونی خواهر من فقط ۱۹ سالمه خیلیی دارم زجر میکشیم همش از خدا میخوام حداقل ایندمو قشنگ بسازه🥺😔

مرسی ازت مهربون بی درد و بی غم  باشی😘

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
🥺😭😭😭الهی آمین  با این دعات اشکم دراومد میدونی خواهر من فقط ۱۹ سالمه خیلیی دارم زجر میکشیم ...

سنت هنوز کمه پس هنوز کلی فرصت داری برای لذت بردن از زیبایی های دنیا 

عزیز دلمی مراقب خودت باش و مطمئن باش مشخص نیست تو سرنوشت چی نوشته و ممکنه خیلی قشنگ نوشته شده باشه 🩷🩷🩷