2777
2789
عنوان

زن دوم گرفته🤦🏼‍♀️

397 بازدید | 7 پست

یکی از آشناهامون (فامیلم نیست)ولی خب میشناسیم همو و تقریبا رفت و آمد خانوادگی داریم این سه چهار سال پیش با یه خانومه اوکی میشه و باهم ازدواج میکنن یعنی خانومه زن دومش میشه (جالب اینجاس خانومه‌هم متاهل بود و سر همین جریان با دوتا بچه بزرگ جدا میشه)....هیچی خلاصه اینا ازدواج میکنن (زن اول آقائه‌هم خبر داشته)بعد چند وقت کلا دست اون خانومه رو میگیره میاره با بچه‌هاش میگه اینام اینجا زندگی میکنن الان چندساله‌ دوتا زنش باهم تو یه خونه زندگی میکنن🥲

زن اولش میگه هیچ راهی برای جدایی نداشتم و مجبور به زندگی کردن باهاش بودم روزی صد دفه‌م شوهرشو نفرین میکنه🤌🏻

{{امشب پسر همون آقائه پیشمون بود حدودا 20 تا 22 اینا سن داره با یه غمی داشت میگفت شاید اگه این اتفاقا نمیوفتاد بابام نمیرفت زن بگیره شاید منم در آینده یه آدم خیانتکار میشدم ولی با شرایط پیش اومده بعد ازدواجم هیچوقت هیچوقت خیانت نمیکنم چون میدونم زنم چه حالی میشه بچه‌هام چقدر تو شرایط روحی بدی قرار میگیرن اینکه میبینن مادرشون جلو چشمشون ذره ذره آب میشه و نمیتونه کاری کنه....}}

.

.

.

متن آخرو پسرش داشت مثال میزد

🥲🤌🏻

خب لعنتی اگه دوسش نداری اگه نمیخوای باهاش ادامه بدی جدا شو بعد برو دنبال یکی دیگه

هاریکا جانم متولد 04/04/04💞 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما که نیاوران زندگی میکنییییی 😂 پس چرا فامیلاتون زن دوم میگیرن😂😂😂

@یک_موز_گمنام  

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               
شما که نیاوران زندگی میکنییییی 😂 پس چرا فامیلاتون زن دوم میگیرن😂😂😂 @یک_موز_گمنام     ...

چیشدههههه😂

مردا به نی نی سایت نفوذ کردن و حرف از زن دوم میزنن؟😂

خاک عالم حاج خانم جمع کن بریم🤣

چه زود یک سال شد....😔💔