2777
2789

با آجیل یا ناخونک زدن به میوه و خرما و سطل ماست اینا

حتی از سر کارم برگشته باشم تا نون از فریز دربیارم دیگه طول میکشه یا دیر از خواب بیدار میشم روزای تعطیل

ولی یهویی غروب برنج درست کنم و ساعت نه شب اینا با نون میخورم

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لاغر نیستی؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اینکارو نکن بموقع غداتو بخور مث من نشی

چطور شدی

نه راه پس داشتم نه راه پیش ولـــــی خدا کمکم کرد♥       💚 خدا جونم شکرت 💌حاجتمو متوسل شدم به آقا امام علی(ع) و خانوم فاطمه زهرا (ص) و خانوم رقیه و  آقاامام رضا(ع) ان شاالله که خبر قبولی حاجتمو بگم بهتون 😍                          

منم متاسفانه اینجوری شدم صبحانه نمیخورم نهارم شاید نخورم اما یهو از عصر به بعد اشتهام خیلی میشه در حدی که الان یه عالمه خوردم باز دارم میرم بیسکویت بخورم

لاغر نیستی؟

وزنم متناسبه

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

من از گرسنگی معدم مالش میره ولی از شدت ناراحتی نمیتونم بخورمدعام کنید خواهش میکنم

الهی خدا کمکت کنه

خوب این اشتباهه. برا ناهارت غذای مقوی بخور سیر بشی. برا شبت هم یه دونه تخم مرغ آب پز یا سالاد یا یه دونه میوه. اونم زود

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
من از گرسنگی معدم مالش میره ولی از شدت ناراحتی نمیتونم بخورمدعام کنید خواهش میکنم

ان شاالله زود خوب بشی

داروی هاضوم عالیه سرچ کن موادش سه چیزه که کمیاب هم نیست خودتم میتونی درست کنی طرز تهیه اش توضیح دادن

یا میتونی از درمانگرای شهرتون بخرین

برا بعضی مشکلات معده داروهای دیگم نیازه ولی بعضیا که زیاد اهل دارو نیستن باهمین هاضوم(شالک) اثر بهبودی رو دیدن

رو اسم کاربریم بزن صفحه اول تاپیکمو بخون و با درمانگر مجرب مشورت کن