2777
2789
عنوان

دایی نامحرمم بد نگاه میکنه

348 بازدید | 19 پست

موضوع اینه که زیاد نمی خوام بازش کنم اما مامانم چند سال پیش فوت کرده و نامادری دارم خب طبیعتا باید با خانواده نا مادریم ارتباط داشته باشیم. البته چون مجبورم میکنه بهش میگم مامان...

خلاصه نمیدونم چطوری اما با یک صیغه به پدر بزرگم و یکی از دایی هام محرم شدیم. به سه تا دایی دیگم محرم نیستم. خلاصه اینکه یکی از دایی هام توی اسنپ کار میکنه و از زنش جدا شده اومده خونه ی خانواده خودش زندگی میکنه بعد این خیلی بد جور بهم نگاه میکنه و حس بدی میده. من نمی خوام برم خونه اینا ولی مامان و بابام مجبورم میکنن بنظرتون چیکار کنم؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اخه بابای من یه شوهر عمه ایه دومی نداره اصلا جدی نمیگیره و بهش بگم میندازه تقصیر من

میفهمم بعضیا ظرفیت ندارن بهشون بگی

پس سعی کن اصلا باهاش تنها نشی همش تو جمع پیش بقیه باش

ببین اخه بابای من یه شوهر عمه ایه دومی نداره اصلا جدی نمیگیره و بهش بگم میندازه تقصیر من

چند سالته ؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بی محلی کن بهش رو نده اصلا تنها نمون باهاش

((برایت آرزو میکنم که دوام بیاوری،در روزگاری که شغل اول انسانها، زخم زدن بر یکدیگر است.🌿🤍 ))تا اطلاع ثانوی فقط از خوشیهای کوچک و زود گذر لذت ببرید، با این اوضاع دو روز دیگه همینا هم میشه آرزو.

یعنی چی شوهر عمه ؟؟منظورت شوهر ننس؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نه بابا منظورم اینه که شوخی هاش شوهر عمه طور است. و هیچ چیز به هیچ جاش نیست.

اهااا