2777
2789

حله😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

چون خانم تو اسنپ راحته چش ندارن ببینن

راحت باش خواهرم  🐎

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو شهر های بزرگ و داخل شهر باشه خوبه ... یا میتونی فقط مسافر خانم قبول کنی

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
امنیت نداری

من می‌خوام همزمان با دانشگاه کار کنم 

تنها کاری که به ذهنم رسید همین اسنپه🥺💔

برای اینکه یکی بهم گفت نمیتونی همزمان دوتا کار رو انجام بدی می‌خوام بهش ثابت کنم میتونم🥲😭

من می‌خوام همزمان با دانشگاه کار کنم  تنها کاری که به ذهنم رسید همین اسنپه🥺💔 برای اینکه یکی ...

عزیزم اسنپ درامد جالبی هم نداره پر اعصاب خوردی امنیتم نداری نه برو یه شغل دیگه به استرسش نمی ارزه

😎💚🐬