یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 عنوان بارداری؟ 158 بازدید | 30 پست هفت هفته و یه روزمه سونو قلب هم فردا قراره برم.. ولی درد سینم از بین رفته نگرانم _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡 1402/06/05 | 16:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ftm2511 عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 1555 طبیعیه عزیزم قرار نبوده ک تا اخر بارداریت سینه درد باشه معمولا همون اوایل هست خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 طبیعیه عزیزم قرار نبوده ک تا اخر بارداریت سینه درد باشه معمولا همون اوایل هست اهان اخه خیلی درد داشتن از دیروز کم شد و الان ندارم اصلا نگران شدم _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 بسلامتی .نگران نباش طبیعیه مرسی گلم _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
ftm2511 عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 1555 اهان اخه خیلی درد داشتن از دیروز کم شد و الان ندارم اصلا نگران شدم نگران نباش گلم انشالله ک قلب کوچولوتم پر قوت بزنه❤ خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 نگران نباش گلم انشالله ک قلب کوچولوتم پر قوت بزنه❤ مرسی گلم. فردا میرم واسه سونو. دعا کن سالم باشه و صدای قلبشو بشنوم _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
ftm2511 عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 1555 مرسی گلم. فردا میرم واسه سونو. دعا کن سالم باشه و صدای قلبشو بشنوم ایشالا عزیزم برا منم دعا کنتاپیک های قبلتو دیدم شماهم سقط داشتی؟ 🥺 خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 ایشالا عزیزم برا منم دعا کن تاپیک های قبلتو دیدم شماهم سقط داشتی؟ 🥺 چشم بارداری؟ اره عزیزم _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
ftm2511 عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 1555 چشم بارداری؟ اره عزیزم ن گلم منم خرداد هشت هفته بودم سقط کردم الان دوباره میخام اقدام کنم خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 ن گلم منم خرداد هشت هفته بودم سقط کردم الان دوباره میخام اقدام کنم چرا؟ خودش سقط شد؟ _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
ftm2511 عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 1555 شما بعد چند وقت اقدام کردی؟ همون اول گرفت؟ خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 شما بعد چند وقت اقدام کردی؟ همون اول گرفت؟ من اردیبهشت سقط داشتم ی دوره پریود شدم باردار شدم اصلا فکرشم نمیکردم ب این زودی بگیرع _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
ftm2511 عضویت: 1401/12/20 تعداد پست: 1555 چرا؟ خودش سقط شد؟ ن از شیش هفته لکه بینی داشتم هشت هفته رفتم سونو گفتن تو شیش هفته و چهار روز مونده و کورتاژ کردم خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
یکتا_m_v مدیر استارتر عضویت: 1401/09/08 تعداد پست: 5182 ن از شیش هفته لکه بینی داشتم هشت هفته رفتم سونو گفتن تو شیش هفته و چهار روز مونده و کورتاژ کردم عزیزم درکت میکنم خیلی سخته.. ولی هر اتفاق قرار نیست دوبار بیوفته ولی ترسش تو وجود ادم میمونه _نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡