2777
2789
عنوان

بارداری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 30 پست
من اردیبهشت سقط داشتم ی دوره پریود شدم باردار شدم اصلا فکرشم نمیکردم ب این زودی بگیرع

ااره بعد سقط چون رحم پاکه زود حامله میشی خداکنه منم اینجوری باشم 

ولی میترسم دوباره اتفاق بیوفته

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
عزیزم درکت میکنم خیلی سخته.. ولی هر اتفاق قرار نیست دوبار بیوفته ولی ترسش تو وجود ادم میمونه

اره خیلی اصن داغون شدم بعدش فقط امیدم ب اینکه دوباره زود حامله میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ااره بعد سقط چون رحم پاکه زود حامله میشی خداکنه منم اینجوری باشم  ولی میترسم دوباره اتفاق بیوف ...

نه من دکترم گفت معمولا شایع هست ک بچه اول ماله کلاغه.. 

ولی من الانم نگرانم خداینکرده اون اتفاق تلخ بیوفته.. ولی نگران نباش

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
اره خیلی اصن داغون شدم بعدش فقط امیدم ب اینکه دوباره زود حامله میشم

اره میشی حتما.. فقط من چون فکرشو نمیکردم زود بگیره بیخیال بودم پیاده روی میرفتم قند و شکر و گذاشتم کنار اونم تفریحیا ن ب قصد باردار شدن دیگ بعدشم محرم بود و درگیر بیرون رفتن و مسجد کلا یادم نبود رابطه منظمم هم نداشتم.. 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
نه من دکترم گفت معمولا شایع هست ک بچه اول ماله کلاغه..  ولی من الانم نگرانم خداینکرده اون اتفا ...

اره تو بیمارستان همه همینو بهم میگفتن دکترم میگف الان خیلی سقط اتفاق میوفته نگران نباش انشالله ک ایندفعه بارداری خوب داشته باشی 

اره میشی حتما.. فقط من چون فکرشو نمیکردم زود بگیره بیخیال بودم پیاده روی میرفتم قند و شکر و گذاشتم ک ...

ن منکه زیاد استرس ندارم فقط میگم هروقت شد دیگه سقط نشه و بمونه 

ن منکه زیاد استرس ندارم فقط میگم هروقت شد دیگه سقط نشه و بمونه 

اره واقعا منم میگم فقط سالم باشه.. خدا سر دشمنشم نیاره این اتفاق سقط

شما دلیل سقطت چی بود چند هفته بودی؟ 

منم شش هفته و یک روز رشدش متوقف شد قلبش تشکیل نشد

منم شش هفته و یک روز رشدش متوقف شد قلبش تشکیل نشد

کورتاژ کردین یا خودش سقط شد؟ 

چون شیش هفته ک زوده معمولا تا هشت هفتگی وقت برای تشکیل قلب هست 

البته من قلب جنینم همون شیش هفتگی تشکیل شده بود

کورتاژ کردین یا خودش سقط شد؟  چون شیش هفته ک زوده معمولا تا هشت هفتگی وقت برای تشکیل قلب هست&n ...

نه دکترم گفت چون گروه خونیت مثبت خودش میوفته اومدم خونه تحرک و دمنوش خوردم شب اهر وقت افتاد ولی خیلی درد کشیدم

نه دکترم گفت چون گروه خونیت مثبت خودش میوفته اومدم خونه تحرک و دمنوش خوردم شب اهر وقت افتاد ولی خیلی ...

من متاسفانه دکترم گف کورتاژ کنم البته یه خوبی داشت چون زخم رحم داشتم دیگه رحمم پاک شد بخاطر همون زخم لنتی یه سال تو اقدام بودم نتیجه نمیگرفتم

من متاسفانه دکترم گف کورتاژ کنم البته یه خوبی داشت چون زخم رحم داشتم دیگه رحمم پاک شد بخاطر همون زخم ...

عب نداره انشالله همین زودیا باردار میشی و بچه هامون صحیح و سالم بغل میگیریم 😍