2777
2789

گوشیمو شکسته رمز ایمیلامو یادم رفته سیمکارتمم نیست 

میشه پیجمو یجوری برگردونم؟؟؟؟

راهی هست؟؟؟؟ به یه هکری چیزی بدم می‌تونه برگردونه؟؟؟؟؟

h

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام 

اونجا تو تاپیک آخرت مطرح نکردم چون کامنتها و درخواست های دوستی زیادی برام میاد و توضیح و همینطور محاسبه برای همه خسته کنندس 

من بلدم طالع ازدواج رو محاسبه کنم ( سایت های اهورا مشکان ازدواج : محقق ، فقیه و گردآورنده آقای محمد حسن راحتی زاده ی مشکانی " زادگاه نی ریز فارس " ) 

سایت ها رو اتفاقی سال ۹۶ پیدا کردم 

طالع محاسبه میشه بعد نظر داد به پای این مرد بمان یا نه ؟ 

محاسبه ی ستاره ی دوام ( به روش شیخ بهایی ) مجربه صد در صد 

محاسبه ی ستاره ی عشق 

محاسبهی کیفیت زندگی زن و مرد ( به روش ابن سینا ) 

محاسبه ی لوح اختلاط ( به روش ابوریحان بیرونی )

محاسبه ی درجه ی " میزان " دوستی زن و مرد 

محاسبه ی عاقبت این دو 

محاسبه ی بچه دار میشوند یا نه(به روش ابن سینا:مجربه صد در صد)

وات؟ فالگیری؟

خیر

فالگیری نیست فالگیری یه چیزه فان و جنبه ی سرگرمی داره ممکنه درست دربیاد منکنه درست درنیاد

ولی این سایت ها ( با حروف ابجد حاسب میکنه { ابجد کبیر ؛ ابجد صغیر } اسامی رو به حروف ابجد کبیر و ابجد صغیر درمیاره و بعد محاسبات رو انجام میده = به طور مثال ابجد کبیرِ اسمِ علی عدد ۱۱۰ است {{{{ این پلیس ۱۱۰ که ۲۰ سالی میشه مد شده ۱۱۰ ابجد کبیر علی هستش ؛ یا عدد ۳۱۳ ابجد کبیر نرجس هست همینطور به تعداد یازان حضرت مهدی : تو گوگل بنویس شگفتیهای حروف ابجد }}}}  ؛ ابجد صغیرِ اسمِ علی عدد ۲۶ هست و غیره 

من سایت هاشو اتفاقی پیدا کردم سال ۹۶ و برای اونایی که جدا شده بودن رو محاسبه کردم دقیقاً جدایی اومد . 

تاپیکشم زدم ( طالع بینی ازدواج : کاربر @سایوجان که اونم خودمم ولی به تازگی تعلیق یکطرفه شده ==== تو گوگل بنویسی تبادل نظرهای سایوجان میاد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز