2777
2789

گوشیمو شکسته رمز ایمیلامو یادم رفته سیمکارتمم نیست 

میشه پیجمو یجوری برگردونم؟؟؟؟

راهی هست؟؟؟؟ به یه هکری چیزی بدم می‌تونه برگردونه؟؟؟؟؟

h

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام 

اونجا تو تاپیک آخرت مطرح نکردم چون کامنتها و درخواست های دوستی زیادی برام میاد و توضیح و همینطور محاسبه برای همه خسته کنندس 

من بلدم طالع ازدواج رو محاسبه کنم ( سایت های اهورا مشکان ازدواج : محقق ، فقیه و گردآورنده آقای محمد حسن راحتی زاده ی مشکانی " زادگاه نی ریز فارس " ) 

سایت ها رو اتفاقی سال ۹۶ پیدا کردم 

طالع محاسبه میشه بعد نظر داد به پای این مرد بمان یا نه ؟ 

محاسبه ی ستاره ی دوام ( به روش شیخ بهایی ) مجربه صد در صد 

محاسبه ی ستاره ی عشق 

محاسبهی کیفیت زندگی زن و مرد ( به روش ابن سینا ) 

محاسبه ی لوح اختلاط ( به روش ابوریحان بیرونی )

محاسبه ی درجه ی " میزان " دوستی زن و مرد 

محاسبه ی عاقبت این دو 

محاسبه ی بچه دار میشوند یا نه(به روش ابن سینا:مجربه صد در صد)

وات؟ فالگیری؟

خیر

فالگیری نیست فالگیری یه چیزه فان و جنبه ی سرگرمی داره ممکنه درست دربیاد منکنه درست درنیاد

ولی این سایت ها ( با حروف ابجد حاسب میکنه { ابجد کبیر ؛ ابجد صغیر } اسامی رو به حروف ابجد کبیر و ابجد صغیر درمیاره و بعد محاسبات رو انجام میده = به طور مثال ابجد کبیرِ اسمِ علی عدد ۱۱۰ است {{{{ این پلیس ۱۱۰ که ۲۰ سالی میشه مد شده ۱۱۰ ابجد کبیر علی هستش ؛ یا عدد ۳۱۳ ابجد کبیر نرجس هست همینطور به تعداد یازان حضرت مهدی : تو گوگل بنویس شگفتیهای حروف ابجد }}}}  ؛ ابجد صغیرِ اسمِ علی عدد ۲۶ هست و غیره 

من سایت هاشو اتفاقی پیدا کردم سال ۹۶ و برای اونایی که جدا شده بودن رو محاسبه کردم دقیقاً جدایی اومد . 

تاپیکشم زدم ( طالع بینی ازدواج : کاربر @سایوجان که اونم خودمم ولی به تازگی تعلیق یکطرفه شده ==== تو گوگل بنویسی تبادل نظرهای سایوجان میاد