2777
2789

من انتخاب رشتم رو انجام دادم رسته روانشناسی و مشاوره دوست دارم و اینا رو اولویت اولم زدم بعد رشته های دیگه مثل این دوتا.

خودم تهرانم شهر اولم رو زدم تهران بعد دومی رو زدم لرستان چون خودم اصالتا آرم و بهم گفتن فقط اونجا اجازه دارم برم.

اما اصلا دلم نمیخواد برم خرم آباد دوست دارمش شهرشو همه فامیلامونم اونجان اما نمیخوام برای همیشه برم اونجا بمونم.

بعد الان احتمال اینکه روانشناسی و مشاوره اونجا قبول بشم زیاده اما علوم تربیتی و مددکاری اجتماعی دانشگاه های تهران قبول میشم حالا موندم روانشناسی و مشاوره خرم آباد رو بعد از علوم تربیتی و مددکاری بزنم که قبول نشم یا نه برم همونجا روانشناسی بخونم 

اصلا از دیروز همش دارم فکر میکنم دیگه خسته شدم

میگی واسه همیشه نمیخوام برم لرستان خب واسه همیشه نیست که چند ساله 

ببین به نظرم رشته ای که دوسش داری رو بزار تو اولویت چون نهایتا چند سال میخوای بری لرستان درس بخونی بعد تو رشته ای کار میکنی که دوسش داری و اگه خواستی میای تهران

ولی رشته ای که دوسش نداری کلا عذابه هم مدت تحصیلش هم بعدش که تموم میشه و میخوای کار کنی لذتی برات نداره

میگی واسه همیشه نمیخوام برم لرستان خب واسه همیشه نیست که چند ساله  ببین به نظرم رشته ای که دوس ...

نه مشکل اینجاست اگه لرستان قبول بشم کلا خونمون رو جمع میکنیم میریم اونجا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودمم امسال کنکوری بودم انتخاب رشته کردم تو همین دوراهی موندم 

من رشتم هنره و سینما میخواستم 

احتمالا دانشگاه دامغان بیارم 

اما میتونم تهران معماری بخونم 

ولی دامغانو میخوام بزنم اولویت 

یا اینکه معماری هم نمیرم میمونم پشت چون واقعا سخته بری رشته ای ک نمیخوای بخونی

من خودمم امسال کنکوری بودم انتخاب رشته کردم تو همین دوراهی موندم  من رشتم هنره و سینما میخواست ...

درسته اما منم دلم نمیخواد برم شهری که دوسش ندارم 

آخه همه دوستام تهرانن برم اونجا تنها میشم:/

توانشو نداری اگه نیاوردی یه سال دیگه بمونی‌؟  اون یکی رشته ها ک تهران میاری حست بهشون چیه اصلا ...

نه واقعا نمیتونم بمونم پشت کنکور 

مددکاری اجتماعی رو دوست دارم 

نه واقعا نمیتونم بمونم پشت کنکور  مددکاری اجتماعی رو دوست دارم

خب دیگه حرفی نمیمونه خودت جواب خودتو دادی دیگه😅 اول روانشناسی و مشاوره دولتی بعد غیر انتفاعی و ازاد 

بعدشم همین مدد کاری رو بزار حله دیگه