2777
2789
عنوان

همسایه مریض

536 بازدید | 47 پست

سلام بچه ما تو یه ساختمون ۴ طبقه زندگی میکنیم که ما طبقه ی اول هستیم و همسایه مریض  طبقه ی دوم هست سر یک سریاختلافات این لج کرده ۲۴ ساعته شب نصف شب و..‌‌‌ داره فقط مبل هاش میکشه رو زمین ما اولش فکر کردیم به صورت غیر عمده ولی وقتی بهشون گفتیم گفتن از عمده و ما فرش هامون رو جمع کردیم که فقط شما رو اذیت کنیم 🙃🙃🙃

متاسفانه هر دوهم مالک هستیم 

الان همسرم میگه بهتر اینجا رو بفروشیم وبریم اما من خونمونم رو دوست دارم هنوز یک سال نشده امدیم اینجاهمه چیز رو خودم انتخاب کردم و با سلیقه ی خودم هست دلم میسوزه😪😪😪

تو روخدا راه حل بدیدبنظرتون با شکایت حل میشه

خدا جونم خیلی دوست دارم❤ 

به نظر منم به حرف همسرت گوش بده از اینجا بلند شو چون آرامش اعصابت خیلی مهم‌تره ولی بازم اگر دلت نمی‌خواد بلند بشی و دنبال راه حلی به نظر من یه سیستم صوتی پایونیر بخر که یه ساب بزرگ داشته باشه روشنش کن یک هفته که روشنش بکنی دیگه این کارو نمی‌کنه تضمینی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شورای حل اختلاف 

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴

ضعف نشون ندید خودتون رو بی تفاوت نشون بدید نهایت شکایت کنید

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
به نظر منم به حرف همسرت گوش بده از اینجا بلند شو چون آرامش اعصابت خیلی مهم‌تره ولی بازم اگر دلت نمی‌ ...

میشه کامل تر توضیح بدید چی هست؟💙

واقعا اعصاب برامون نمونده خیلی بی فرهنگ هستن

خدا جونم خیلی دوست دارم❤ 
میشه کامل تر توضیح بدید چی هست؟💙 واقعا اعصاب برامون نمونده خیلی بی فرهنگ هستن

همسایه ی بد مایه ی عذابه 

انشالله همه چی ختم بخیر بشه

خدایا به امید تو 😻💥اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍 ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

وایی پشمامم .قد بیشعور و بی فرهنگ فقط اونجا ک گفت واسه اینکه اذیتتون کنیم وواییی مگه میشه اصن انقد نفهم آخه

گلم میفهممت ماهم تالا تجربه همسایه بالایی اسب رو داشتیم ..

فقط باید بری از اونجا متاسفانه چون آدم نمیشن😔

مخصوصا هم اینکه لج کردن 

حالا میگم چی شده مگه لج سیر اینکه گفتید چرا صدا میدین بعد اونجا لح کردن بر خورده بهشون؟ برا ما اینجوری بودن.. 

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

میشه کامل تر توضیح بدید چی هست؟💙 واقعا اعصاب برامون نمونده خیلی بی فرهنگ هستن

ببین قیمتشو واقعاً نمی‌دونم چنده سیستم صوتی پایونیر سرچ بکنید توی اینترنت مدل‌های مختلفش میاد ولی فکر می‌کنم الان ۵۰ تومن ۴۰ تومن به بالا باشه ولی خب روشنش بکنی روی صدای ۵ بذاری سابشو روشن بکنی تمام کابینت‌های طبقه بالایی شروع می‌کنند به لرزیدن دیگه حتی نیم ساعتم نمی‌تونه تو خونش بشینه خوابیدن که اصلاً هیچی

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...