2777
2789
عنوان

همسایه مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 47 پست
شکایت کن اول مدرک جم کن ی جوری حالا همسایه دیگه رو بیار یا خود پلیسارو خونت ببینن چ خرن همسایتون

اره از امروز میخوام فیلم بگیرم صبح تست کردم صدا کامل داخل گوشی هست از بس بلنده

خدا جونم خیلی دوست دارم❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا طفلی بچه دو سالت 😬☹️ آخه من خودم وقتی از بالا صدا زیاد بود حالت تهوع می‌گرفتم معدم درد می‌گ ...

دیروز عصبی شدم سر طفل معصوممم خالی کردم اینقدرالان عذاب وجدان دارم خاک تو سرشون

خدا جونم خیلی دوست دارم❤ 
ن همونجوری که اون شما رو اذیت می‌کنه شما اونو اذیت می‌کنی شکایتم کرد خیلی راحت می‌تونی بگی من فکر نم ...

منم راهکارتو دوست داشتم

اما اگه بگه چون مبلارو می‌کشیدن من فک نمیکردم صدای باند بره بالا مشخصه اینام مقابله به مثل کردن

اسی ماهم همسایه طبقه پایینمون دوماه باعث درگیری منو همسرمم بود 

همسرم میگف تحمل کن من نمیتونستم

بعد منم چکش برداشتم شروع کردم کوبیدن سرامیکا شکست 

تا ساکت شدن

ولی خودم از استرس زیاد میلرزیدم

الانم دنبال خونم

الان که شکایت کردین پیگیر باش

بزار بهت بگم 

اگه همسرت حوصله و جون اینکه مقابله به مثل کنه و اعصابش نمی‌کشه کلا یه مدت بیخیال شین تا خسته بشن کوتاه بیان

وگرنه باید بفروشید برید 

خاله من عیییین عین شما سر آسانسور که همسایه بالایی سگشو میورد چند بار جیش کرده بود موکت آسانسور بوی گند گرفته بود بحثشون شد زنه دییونه بود

از صبح تا شب یا صندلی میکشید یا یه چیزی شبیه قاشق چنگال ول میکرد رو زمین

شکایتم کردن ولی بی فایده بود 

خاله م دور از جون روانی شده بود 

چه خوووونه ای عین کاخ با گریه فروخته و نتونست خونه بخره 

هنوز مستاجره

مرنجان دلم را کاین مرغ وحشی ز بامی که برخاست مشکل نشیند..

منم راهکارتو دوست داشتم اما اگه بگه چون مبلارو می‌کشیدن من فک نمیکردم صدای باند بره بالا مشخصه اینا ...

ن راهکار من برای خودم جواب داد اینو انقدر ساکت شدن انقدر ساکت شدن که اصلاً هرچی بهت بگم باورت نمی‌شه دو تا بچه یه ۱۳ ساله و ۱۰ ساله یه بچه یک ساله انگار نه انگار تو این خونه کسی زندگی می‌کنه انقدر که آروم شدن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اره از امروز میخوام فیلم بگیرم صبح تست کردم صدا کامل داخل گوشی هست از بس بلنده

یه چیز دیگه که وضوحش بشدت بیشتر بشه

برو تو ایتا مثلا چت با همسرت صدای سروصدا رو ضبط کن 

وقتی ضبط شد بزار رو پخش و دوباره بزن رو ضبط صدا

یعنی صدای در حال پخش سروصدا رو دوباره ضبط کن

بشدت وضوحش بالاست و در ضمن ساعت سروصدا مستند داخل ایتا ثبت میشه 

و صدای قبلی رو پاک کن 

ن راهکار من برای خودم جواب داد اینو انقدر ساکت شدن انقدر ساکت شدن که اصلاً هرچی بهت بگم باورت نمی‌شه ...

چه عالی شما پایین هستین؟

سر اسانسور داخلش رو موکت کرده بودن که کسی با کفش نره داخل ما هم قبول نکردیم و مجبور شدن بساطشون رو ج ...

الهی خدا لعنتشون کنه که خونه زندگی ادمو میخان بگیرن 💔

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

چه عالی شما پایین هستین؟

آآره عزیزم من طبقه اولم اونا طبقه دوم بودن وقتی اومدن خیلی بچه‌هاشون سر و صدا می‌کردن بدو بدو می‌کردن وسیله هی روی زمین می‌کشیدم من خب چون خودم بچه ندارم خیلی آدم آرومیم و اینکه خب من همسرم دیر وقت از سر کار میاد احتیاج داره بخوابه استراحت بکنه که فردا صبح بتونه بره سر کار و واقعاً اینا درک نمی‌کردن ما دو سه دفعه بهشون با زبون خیلی خوش و محترمانه تذکر دادیم ولی خب هر دفعه باهامون با لحن خیلی بدی صحبت می‌کردن خیلی بد برخورد می‌کردند که دیگه دفعه آخر من این راهکارو پیش گرفتم و واقعاً جوابم داد

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
آآره عزیزم من طبقه اولم اونا طبقه دوم بودن وقتی اومدن خیلی بچه‌هاشون سر و صدا می‌کردن بدو بدو می‌کرد ...

چه عااالی برای طبقه پایین جواب میده؟؟؟

اخه تا کی اینکار کنیم برای اون ها مهم نیست که یک مبل گرفتن دستشون دارن باهاش راه میرن بنظرم واقعا مش ...

وای به خدا روانین😥 خدا نجاتت بده فقط 

چرا خدا جوابشونو نمی‌ده واقعا .!!

الهی از نون خوردن بیفتن ب حق این ماه 💔

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

چه عااالی برای طبقه پایین جواب میده؟؟؟

والا طبقه پایین ما توی همکف یه واحد خالی هستش که کسی توش ساکن نیست نمی‌دونم برای کسی جواب میده یا نه ولی طبقه دومو می‌دونم به شدت اذیت شدن

گلم ما هم خونه از خودمون داشتیم انقد خووب بودش اما بخاطر ی مشت مریض روانی پرسرصدا ک لجبازی میکردن دهاتی بودن مجبور شدیم بفروشیم و حالام مستاجریم🙂

ممنون میشم همسایه های مارو هم نفرین کنید خاهرا💔🥲

الهی که زندگی شون آتیش بگیره دلشون خون بشه الهی ب حق این ماه هرچقدر ضرر کردیم از زندگی شون بره

منم راهکارتو دوست داشتم اما اگه بگه چون مبلارو می‌کشیدن من فک نمیکردم صدای باند بره بالا مشخصه اینا ...

وای عزیزم چقدر شبیه همسایه ی مریض ماست، البته ما اگه بخوایم بریم تا خونه پیدا نکنیم نمیفروشیم ایشاالله شما هم بتونید یه خونه ی خوب پیدا کنید

خدا جونم خیلی دوست دارم❤