2777
2789
عنوان

همسایه مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 47 پست
هروقت سروصدا کردن شماهم محکم بزن به سقف سروصداکن

اذه اسی با ی طی آشپزخونه ازین فلزی بلندا بگی بزن انقددد صداش بده

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

شکایت کن اول مدرک جم کن ی جوری حالا همسایه دیگه رو بیار یا خود پلیسارو خونت ببینن چ خرن همسایتون

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا چرا ميخوان اذيت كنن ؟؟!

چون مریض هستن اصلا بلد نیست تو اپارتمان زتدگی کنن اختلافمون برای اسانسور بود بدون اینکه به ما بگن داخل اسانسور موکت انداخته بودن و میگفتن باید با کفش وارد اسانسور نشید😳😳😳😳 توی ۲۶سال عمری که کردم نه همچین چیزی دیدم نه شنیدم

خدا جونم خیلی دوست دارم❤ 

وای خدا طفلی بچه دو سالت 😬☹️ آخه من خودم وقتی از بالا صدا زیاد بود حالت تهوع می‌گرفتم معدم درد می‌گرفت معده بچه ها هم خب حساستره دیگ 😕 مهمون زیاد دعوت کن بزا همه فامیلات بفهمن 

چون مریض هستن اصلا بلد نیست تو اپارتمان زتدگی کنن اختلافمون برای اسانسور بود بدون اینکه به ما بگن دا ...

چقدررر آخه نفهمن و بی کلاس آخه 

ببین اینا آدم بشو نیستند اعصابتو ‌بگ.ا نده براشون

شکایت کردیم باید ۱۴ بریم ولی همسرم میگه فایده نداره

نه برین حتما ضررنداره، اونا ک دیگه لج کردن. باقالی بفهمن بادین دفاع کنید .

مثل اگه بی دفاع باشین بفهمن کاری نمی‌کنیم بد میکنن خیلی بدتر .

واسه ما کل طایفشونو جم میکردم بالا

هروقت سروصدا کردن شماهم محکم بزن به سقف سروصداکن

اخه تا کی اینکار کنیم برای اون ها مهم نیست که یک مبل گرفتن دستشون دارن باهاش راه میرن بنظرم واقعا مشکل دارن و مریض هستن مرده سر کار نمیره که فقط اینکار کنه باور میکنی😳😳😑😑

خدا جونم خیلی دوست دارم❤ 
وایی پشمامم .قد بیشعور و بی فرهنگ فقط اونجا ک گفت واسه اینکه اذیتتون کنیم وواییی مگه میشه اصن انقد ن ...

سر اسانسور داخلش رو موکت کرده بودن که کسی با کفش نره داخل ما هم قبول نکردیم و مجبور شدن بساطشون رو جمع کنن برای این لج کردن 

اخه من خونمون رو دوست دارم😭😭😭😭

خدا جونم خیلی دوست دارم❤ 
ببین قیمتشو واقعاً نمی‌دونم چنده سیستم صوتی پایونیر سرچ بکنید توی اینترنت مدل‌های مختلفش میاد ولی فک ...

بعد نمیتونه شکایت بکنه؟

ممنونم که گفتی اصلا خبر نداشتم😘

خدا جونم خیلی دوست دارم❤ 
بعد نمیتونه شکایت بکنه؟ ممنونم که گفتی اصلا خبر نداشتم😘

ن همونجوری که اون شما رو اذیت می‌کنه شما اونو اذیت می‌کنی شکایتم کرد خیلی راحت می‌تونی بگی من فکر نمی‌کردم صدا به طبقه بالا برسه و ایشونو اذیت بکنه با وجودی که ایشون مبلاشونو تکون میدن و سر و صدا می‌کنن با وجود اینکه ما اذیت شدیم بهشون تذکر دادیم ترتیب اثری ندادن ما غکرنمیکردیم که صدا بره بالا 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...