2821
2789
عنوان

کیا پنیک دارن؟

226 بازدید | 40 پست

بچها الان خواب بودم،با دلشوره و حس مرگ از خواب پریدم

ترسیدم خیلی ترسیدم..حالم داره بهم میخوره سرم گیج میره و نفسم تنگ شده😭

اختلال اضطرابی فراگیر هم دارم.

این حس مرگ ،ناشی از پانیکه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم به همین دلیل یکساعته از خواب پریدم الان بهترم اما اگه فهمیدی چیکار کنیم ب منم بگو لطفا💔

بخدا خواستم جیغ بزنم تو اتاق همرو بیدار کنم بگم من نمیخوام بمیرم😭بخاطر پنیک هزارتا درد افتاده تو جونم ،قرص اعصابم بهم نمیسازه نمیدونم چکار کنم.تحت نظر روانشناسم

البته قبل خواب عصبی شدم

بنده وسواس فکری و یکم حس بدبینی نسبت به زمین و زمان دارم ولی بروز نمیدم

منم وسواس فکری پنیک و اختلال اضطراب دارم

بخاطر تیروییدم مه مغزی گرفتم

رفلاکس شدید و مشکوک ب میکروب معدم 🤣😒

بخدا خواستم جیغ بزنم تو اتاق همرو بیدار کنم بگم من نمیخوام بمیرم😭بخاطر پنیک هزارتا درد افتاده تو جو ...

اولش خیلی وحشتناکه با اینکه میدونی پنیکه بازم حس مرگ داری💔 اضطرابتو کنترل کن

ورزش و نوشتن رو حال من تاثیر داشت اما بازم برام پیش اومده مثل امشب ، اما شدتش کمتره

اولش خیلی وحشتناکه با اینکه میدونی پنیکه بازم حس مرگ داری💔 اضطرابتو کنترل کن ورزش و نوشتن رو حال م ...

پنیک خیلی هوشیاره

از هرجا جلوشو بگیرم از،جایی نشون میده خودشو

حس مرگش واقعا عذاب دهندس

و منی و وسواس فکری دارم و مدام همین حسو برا خودم زنده نگه میدارم

منم وسواس فکری پنیک و اختلال اضطراب دارم بخاطر تیروییدم مه مغزی گرفتم رفلاکس شدید و مشکوک ب میکروب ...

خیلی بده اینجوری ، من فقط وقتایی که خوابم و فکرم تو حالت آفه آرامش دارم ولی بیدار که بشم روز از نو و دوباره روزی از نو... بدیش اینجاست که خودمم میدونم تمام افکارم زاییده ذهن پریشونمه و هیچ پایه و اساسی نداره و فقط دارم خودمو آزار میدم ولی نمیتونم کنترلش کنم💔 بعضی وقتا به خودم میگم من وقت ندارم به این موضوعات تخیلی و مضخرف فکر کنم برای مدتی خوب میشم ولی ذهنم دست خودم نیست دوباره یادم میاره

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️

پنیک خیلی هوشیاره از هرجا جلوشو بگیرم از،جایی نشون میده خودشو حس مرگش واقعا عذاب دهندس و منی و وس ...

منو هردفعه میکشونه بیمارستان

الانم منتظرم همه بیدار شن باز برم

واقعا زندگی برای ماها جهنم شده😔💔 من هم ocd دارم و از این جهت درکت میکنم 

متاسفانه همین فکر کردن زیاد و استرس تشدیدش میکنه 💔💔💔