2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عییییی مادرشوهر منم این دوماه پدرمون دآورد بسکه گفت نخندین  بترکااااا کج فهم  نخود مغز

یا ابلفظل

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
بعضی از تاپیکای مذهبی برای دعوا تاپیک میزنن 

ولا شما حق نداری به اعتقادات کسی بگی مسخره ، دوما کسی که خوشش نمیاد مجبور نیست چیزی که خلاف اعتقادتشه وارد تاپیک بشه و کامنت بزاره و بحث کنه ، فقط دم میزنین که به اعتقاداتتون احترام بزاریم ولی خودتون هیچ 

من  گزارش نمی‌زنم عنوان هایی که جالبه و می‌دونم میتونم راهنمایی کنم وارد میشم 

چرت ترین تاپیک که دیدم روز گذشته یکی تاپیک زده بود 

شوهرم نیست حتماً باید اقدام به بارداری کنم لطفاً جان عزیزتون بگین چیکار کنم 

مغزم سوووووووووووووووووووووووت کشید یعنی توقع داشت ما بریم کمکش

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بعضی خیانتا واقعا دل ادمو اتیش میزنه من همیشه دعا میکنم که ایشالا دروغ باشن یعنی تاپیکای اینطوریو اصلا خوشحال میشم بچه ها دروغ بودنشو درمیارن

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆

وای تازه یادم اومد امروز یکی از این خواهران به ظاهر مذهبی از نوع افراطیش تاپیک زده بود خندیدن نور ایمان و تقوا و پیشرفت در زندگی رو کم میکنه😂 هیچجوره هم از حرفش کوتاه نمیومد

جدای پشمریزون بودن حرفاش اصلا شاید ما کم نور دوست داریم به تو چه اخه😂😑

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

در مورد خودکشی ما یکی از فامیلامون پرستاره میگفت یه دختر۱۷ ساله که با قرص برنج داشته خود کشی میکرده رو آوردن وقتی رو تخت بوده با گریه و داد میگفته توروخدا نجاتم بدین من فقط میخواستم بترسونمشون و همینجوری جون داده و مرده خلاصه که فاز خود کشی نگیرین

ولا شما حق نداری به اعتقادات کسی بگی مسخره ، دوما کسی که خوشش نمیاد مجبور نیست چیزی که خلاف اعتقادتش ...

شما هم برای دعوا اومدی من گفتم اینا رو گزارش می زنم در ضمن خودم هم مذهبیم ولی مثلا دیروز یه نفر تاپیک زده حضرت فاطمه عبا می زده یا چادر ...بعد همین حرف ش باعث شد کاربرا به عربا توهین کنن 

واقعا خودکشی مسخرس

آخه خیلی هم در این مورد تاپیک زده بود نمیدونم چرا اینو نی نی یار لغو نکرده بود

بعضی وقتا واقعا آدم مخصوصا جووونا عاصی میشن جون به لب میشن. قابل درکن و آدم دلداریشون میده ولی اون عوضی حس بدی بهم میداد

اون فقط کاربریها رو میبینه شایدم به راهنماییهای کاربرا فقط بخنده ولی آیا میبینه که پشت هرکاربری یه آدمه با یه دنیا احساس و خاطره و آرزو؟ آیا به اثری که روی هر نفر میزاره با این تاپیکای کثیفش فکر کرده؟

خیلی دلم گر گرفت

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊