2777
2789
وای دقیقااااا

تاپیک زده من امروز دوتا گوزیدم دیروز سه تا گوزیدم

یه حس ششمی بیاد تو روخدااااا 😭😭😭 یعنی اکسم برمیگرده

بمیرااا 😒

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔

راجب مسائل جنسی بود و همه براش گزارش زدن و منم براش گزارش زدم و تاپیکش ترکید و رفت رو هوا  🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این تاپیکایی که اعتقاداتشونو میخوان هرجوری شده به بقیه تحمیل کنن و درجا هم تا تاپیک میزنن قفل میکنن، اگه فکر میکنی حرفت درسته دیگه چرا نمیذاری بقیه افراد بیان پست بذارن و اگه فکر میکنی کارت اشتباهه براچی اصلا تاپیک میزنی جنجال به پا کنی فضول  

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

اینایی که پز زیر پوستی میدن مثلا یکی دستاشو گزاشته بود با لاک قرمز بعد میگفت دستام شبیه کارگرااااست😐😐😐

شما روح ندارید بلکه روحی هستید که جسم دارید👻 بدترین احساس دنیا اینه که، ندونی باید صبر کنی یا بیخیال شی🥺دارای مقام ۶ بار ترکیدن کاربری👸🏆

اهنگ گوش نکنید حرامه بجاش نوحه گوش کنین اشک بریزین دلتون واشه  اینو گزارش زدم خدایی

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

جنسیایی که به نظرم دروغ بوده و یه دونه هم بود نگاه کردم دیدم تمام تاپیکاش درمورد خودکشی بود. خب آخه لعنتی اگه میخوای بکشی یه بار بکش. تو که صدبار گفتی خودمو میکشم و دلداریت دادن و راهنمایی کردن پس چرا زنده ای؟ چرا داری عادی سازی میکنی

کلا تاپیکایی که بوی کثافت ازشون میاد حالمو به هم میزنه

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
اهنگ گوش نکنید حرامه بجاش نوحه گوش کنین اشک بریزین دلتون واشه   اینو گزارش زدم خدایی

عییییی مادرشوهر منم این دوماه پدرمون درآورد بسکه گفت نخندین 

بترکااااا کج فهم  نخود مغز

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔