2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه میتونی بگی همیجا

ببین من دخترم سه سالشه فوق العاده بد غذاست البته منم تا نمبخوره سختگیری میکنم به زور تا دوتا لقمم شده بهش میدم 

این یه مورد یه موردی که تازگیا تحملو تموم کرده اینکه خیلی جیغ میزنه البته وقتی توی جمع بریم حالا چه غریبه چه خودی یا حتی باباش میاد خونه زندگی میشه جهنک بسکه جیغ میزنه هر چی بخواد با جیغ میگع بهونه میگیره،،،توی جمع با کسی نمیسازه هرکی باهاش حرف میزنه جیغ میزنه جای جواب 

راهکارتون چیه

ببین من دخترم سه سالشه فوق العاده بد غذاست البته منم تا نمبخوره سختگیری میکنم به زور تا دوتا لقمم شد ...

ییکی از راهکارها اینه که بشینی باهاش خیلی آروم صحبت کنی ولی می‌دونم که تو الان صحبت کردی و به نتیجه نرسیدی یه راهکار دیگه هست برای بچه‌های خیلی بدقلق اینه که شما نمیگم تهدیدش کن که بترسه یه بار بهش بگو اگه بریم خونه فلانی جیغ بزنید که دفعه بعدی رامون نمیده تو خونشون و وقتی یه بار نبریش اونجا خودش اینطوری میشه که جواب بقیه رو میده

ییکی از راهکارها اینه که بشینی باهاش خیلی آروم صحبت کنی ولی می‌دونم که تو الان صحبت کردی و به نتیجه ...

عزیزم اینکار کردم تا دم خونشون رفتیم یبار همون اول که بچشونو دید جیغ زد من برگشتم تا خونه گریه کرد دو روز خوب بود دوباره