2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه میتونی بگی همیجا

ببین من دخترم سه سالشه فوق العاده بد غذاست البته منم تا نمبخوره سختگیری میکنم به زور تا دوتا لقمم شده بهش میدم 

این یه مورد یه موردی که تازگیا تحملو تموم کرده اینکه خیلی جیغ میزنه البته وقتی توی جمع بریم حالا چه غریبه چه خودی یا حتی باباش میاد خونه زندگی میشه جهنک بسکه جیغ میزنه هر چی بخواد با جیغ میگع بهونه میگیره،،،توی جمع با کسی نمیسازه هرکی باهاش حرف میزنه جیغ میزنه جای جواب 

راهکارتون چیه

ببین من دخترم سه سالشه فوق العاده بد غذاست البته منم تا نمبخوره سختگیری میکنم به زور تا دوتا لقمم شد ...

ییکی از راهکارها اینه که بشینی باهاش خیلی آروم صحبت کنی ولی می‌دونم که تو الان صحبت کردی و به نتیجه نرسیدی یه راهکار دیگه هست برای بچه‌های خیلی بدقلق اینه که شما نمیگم تهدیدش کن که بترسه یه بار بهش بگو اگه بریم خونه فلانی جیغ بزنید که دفعه بعدی رامون نمیده تو خونشون و وقتی یه بار نبریش اونجا خودش اینطوری میشه که جواب بقیه رو میده

ییکی از راهکارها اینه که بشینی باهاش خیلی آروم صحبت کنی ولی می‌دونم که تو الان صحبت کردی و به نتیجه ...

عزیزم اینکار کردم تا دم خونشون رفتیم یبار همون اول که بچشونو دید جیغ زد من برگشتم تا خونه گریه کرد دو روز خوب بود دوباره

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز