2777
2789
عنوان

مشاور

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 22 پست
عزیزم اینکار کردم تا دم خونشون رفتیم یبار همون اول که بچشونو دید جیغ زد من برگشتم تا خونه گریه کرد د ...

خخوب تکرار کنید دو سه بار وقتی ببینه شما بازم این کارو انجام می‌دید دیگه خوب میشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام

دخترم4سالشه خیلی خیلی پر خوری میکنه فقط راه میره و میخوره دقت کردم وقتی حوصلش سرمیره بیشتر دنبال ی چیز خوردنیه اصلا اگه ی خوردنی ببینه تحمل نداره باااید بخوره خسته شدم از بس گفتم اینقدر نخور  داره چاق میشه بعد خیلی خیلی با موهاش ور میره موهاشو دور انگشتاش میپیچه و بعضی وقتا میکشه و جمع میکنه هرچی میگم نکن میگه باشه ولی باز شروع میکنه واسه همین همیشه موهاش بهم ریخته و شلختس واسه دستشویی رفتن هم همینطور باااید همیشه بهش بگم برو دستشویی نگم نمیره شده 14ساعت دستشویی نرفته بعد با دعوا و سروصدا رفته خسته شدم از بس تو خونه گفتم موهاتو ول کن اینقدر نخور برو دستشویی شما اگه راهی بلدین بگین من که دیگه درمونده شدم ببخشید طولانی شد

سلام دخترم4سالشه خیلی خیلی پر خوری میکنه فقط راه میره و میخوره دقت کردم وقتی حوصلش سرمیره بیشتر دنب ...

ممنم تو خوردن اینجوری ولی نه اونقدر که چاق بشم کلی باشگاه میرم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز