2821
2789
عنوان

دخترزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 41 پست
نه من تهران نیستم پیش متخصص زنانم رفتم فقط پریودم نامنظم بود سونو دادم تعداد فولیکولها و اندازشون خو ...

دقیقا عین خودتم.

منتها پرولاکتینم اوکیه.

ال دی بخوری دیگه اقدام نداشتی دیگه درسته؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دقیقا عین خودتم. منتها پرولاکتینم اوکیه. ال دی بخوری دیگه اقدام نداشتی دیگه درسته؟

من اصلا ال دی مصرف نکردم من بعد اینکه زایمان کردم تا یه سال پری نشدم و بعدش دیگه پریودم منظم شد در اصل با زایمان و شیر دهی مشکلم حل شد بعد فهمیدم این ژنتیکی بوده مامانم و مامانبزرگم همین بودن

حالا اگه استارتر میگفت پسرزایی همه جبهه میگرفتن

دخترو پسر فرقی نداره که

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
من اصلا ال دی مصرف نکردم من بعد اینکه زایمان کردم تا یه سال پری نشدم و بعدش دیگه پریودم منظم شد در ا ...

اها.اخه گفتی ال دی بخورم سه ماه.

گفتم شاید خوردی خودتم.

مرسی از توضیحات خوبت عزیزم.

احتمالا دکترم رو عوض کنم برم از اول هرچی ازمایش و سونو هست دوباره از اول انجام بدم.

این دکتره فقط بسنده کرده به دوفامد.

اها.اخه گفتی ال دی بخورم سه ماه. گفتم شاید خوردی خودتم. مرسی از توضیحات خوبت عزیزم. احتمالا دکترم ...

عزیزم من ال دی رو نگفتم یه کاربر دیگه گف کلا ال دی جالب نیس احتمال لخته شدن خون و سکته مغزی رو زیاد میکنه من چون تو اقوامم سابقه سکته مغزی هس اصلا تا حد امکان مصرف نمیکنم 

حالا اگه استارتر میگفت پسرزایی همه جبهه میگرفتن دخترو پسر فرقی نداره که

فرقی نداره درسته.در اصل بچه باید سالم باشه.

ولی خب من یدونه پسر دارم.

میخوام بچه دوم داشته باشم و دختر باشه.طعم هر دوتا رو بچشم.

خیلی دوسدارم پسرم یه خواهر داشته باشه.

خواهر داشتن خیلی خوبه.

چون خودم و شوهرم خواهر نداریم کمبودشو احساس میکنیم.

شوهرمم خیلی میگه دختر باشه بچه دوممون.

عزیزم من ال دی رو نگفتم یه کاربر دیگه گف کلا ال دی جالب نیس احتمال لخته شدن خون و سکته مغزی رو زیاد ...

قرص های ضد بارداری رو بیشتر برای کیست میدن.

من کیست داشتم دکتر سه دوره برام نوشت.که کیست ازبین رفت. از بعد اون دیگه دوفامد میخورم.

فرقی نداره درسته.در اصل بچه باید سالم باشه. ولی خب من یدونه پسر دارم. میخوام بچه دوم داشته باشم و ...

منم مثل خودتم ولی نرفتم سراغ رژیم چون دیدم خیلیا کامل انجام دادن ولی نتیجه عکس شد همه رو سپردم به خدا انشالله که به منم یه دختر سالم و صالح بده شما هم همینطور یه نی نی دخمل خوشگل بهت بده🌹

قرص های ضد بارداری رو بیشتر برای کیست میدن. من کیست داشتم دکتر سه دوره برام نوشت.که کیست ازبین رفت. ...

سعی کن زیاد مصرف نکنی البته من چون سابقه فامیلی دارم دکتر بهم گف بهتره مصرفش رو حداقل برسونی 

فرقی نداره درسته.در اصل بچه باید سالم باشه. ولی خب من یدونه پسر دارم. میخوام بچه دوم داشته باشم و ...

بله عزیزم من کلا حرفم یه چیز دیگه بود

خدا پسر گلتو حفظ کنه❤😘

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز