2821
2789
عنوان

دخترزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی هفت روز نمیخوردی؟ منم سه ماه قرص ضدبارداری خوردم .الان چند ماهه دارم دوفامد میخورم همون دوفا ...

۲۱ روز قرص میخوردم و ۷ روز نمیخوردم و پریود میشدم و دوباره بعد ۷ روز ۲۱ روز میخوردم همینجوری تا سه ماه

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

ینی چی هفت روز نمیخوردی؟ منم سه ماه قرص ضدبارداری خوردم .الان چند ماهه دارم دوفامد میخورم همون دوفا ...

باید بری تا پریودت منظم بشه من برای بارداری دو فاستون و کابرگولین خوردم چون پرولاکتینم بالا بود

باید بری تا پریودت منظم بشه من برای بارداری دو فاستون و کابرگولین خوردم چون پرولاکتینم بالا بود

تهران هستی؟پیش کدوم دکتر رفتی؟

قرص ال دی رو برای کیست بهت داد؟

اخه من کیست ندارم.

فقط فولیکول های ریز دارم که به تنبلی تخمدان ربط میدن.

از روز چندم؟

از۱۰

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
منظورتون از  یه در میون چیه؟ ینی روزای زوج یا فرد؟😁

البته این هم ۱۰۰ درصد نیست دکتر بهم گفته بود اگه جنسیت مهم نی یک در میان مثلا روز۱۰/۱۲/۱۴/۱۶....

اگه پسر میخوای روز ۱۴هر موقع دردت گرفت رابطه داشته باش

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تهران هستی؟پیش کدوم دکتر رفتی؟ قرص ال دی رو برای کیست بهت داد؟ اخه من کیست ندارم. فقط فولیکول های ...

نه من تهران نیستم پیش متخصص زنانم رفتم فقط پریودم نامنظم بود سونو دادم تعداد فولیکولها و اندازشون خوب بود گف باید ازمایش هورمون بدی و معلوم شد پرولاکتینم بالاس کابر گولین داد و دوفاستون هم کنارش داد کابر گولین ۴تا خوردم به فاصله ۵ روز دوفاستون هم گف باید سه ماه مصرف کنی هرماه از روز۱۴ قاعدگی به مدت ده روز من تیروئید کم کار هم داشتم زیر نظر غدد بودم 

پس همون روز ۱۰ میرم سونو هم ببینم سایز فولیکول چنده هم بگه تخمک گذاریمو

نه تو پریودی برو تا دارو بده

البته این هم ۱۰۰ درصد نیست دکتر بهم گفته بود اگه جنسیت مهم نی یک در میان مثلا روز۱۰/۱۲/۱۴/۱۶.... اگ ...

من سر بچه اولم اینجوری بهم گفته بود.که پسر شد.

الان برای دختردار شدن نگفت یک روز در میون.