2821
2789
عنوان

دخترزایی

698 بازدید | 41 پست

برای دخترزایی باید چه کار کرد؟

من پریود نامنظم دارم درواقع تنبلی تخمدان دارم.

یدونه پسر دارم. ولی الان میخوام دختر داشته باشم.

دکتر رفتم بهم رژیم داده.مشکل اینجاست که نمیگیره.

چه روزایی باید نزدیکی کرد؟کسی میدونه؟چون پریودام نامنظمه و نمیدونم تخمک گذاریم کی هست.

کسی هست مث من باشه؟تجربه ایی دارید؟

دختر یک در میان،برا پسر فقط روز تخمک گذاری

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاش قبل اقدام میرفتی دکتر برای پریودت دارو بنویسه 

منم نا منظم بودم رفتم ال دی نوشت تا سه ماه میخوردم و هر ماه ۷ روز نمیخوردم منظم شد تقریبا

خیلی کارتون زشته وقتی یکی از مشکلش یا ناراحتیش میگه شما میاید از خوشحالیتون میگین . نه اینکه حرف زدن درباره خوشحالیتون زشت باشه اما موقع ناراحتی بقیه واقعا زشته !

کاش قبل اقدام میرفتی دکتر برای پریودت دارو بنویسه  منم نا منظم بودم رفتم ال دی نوشت تا سه ماه ...

ینی چی هفت روز نمیخوردی؟

منم سه ماه قرص ضدبارداری خوردم .الان چند ماهه دارم دوفامد میخورم همون دوفاستون.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792