2777
2789
دوست عزیز خیلی ها سبزه با گندمی هستن و عاشق خودشون هستند و نظرات امثال تو نمیتونه تاثیری در زیبایی ا ...

خیر من تبریز رفتم یه دونه بور ندیدم 

تو ارومیه و اردبیل خیلیییی دیدم گیلان که پره چشم رنگیه چون نژاد روسن من گفتم پسرای تبریزی اکثرا چشم سیاهن فازم مشخصه 

من از سبزه ها خوشم میاد دختراش زیبان مثل اهواز  ولی پسراش نه روز خوش 

در جواب متوهمی مثل شما همین بس که شاهتون علی دایی اومد از تبریز زن گرفت و چه با افتخار از زنش حرف می ...

اون خزایی های سیاه سوخته و دول موشی خخخ😂😂😂😂پسر فقط اروپایی توهم زدی خیر باشه من اونارو به نانازم حساب نمیکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر من تبریز رفتم یه دونه بور ندیدم تو ارومیه و اردبیل خیلیییی دیدم گیلان که پره چشم رنگیه چون نژاد ...

چون گفتی مشکلی با دخترای سبزه نداری کمی منطقی تر شدی چون من عاشق پوست سبزه با ترکیب چشم روشن هستم

ولی من نمیخوام بگم تو از تبریزی ها خوشت بیاد که فقط میگم برام عجیبه که میگی تو تبریز چشم رنگی و بور  نیست 

چون تو شهر ما تبریزی ها زیاد مهاجرت کردن اکثرا بور هستن 

البته نمی‌گم خوشگل هستند چون خوشگل بودن یه شرایط خاصی میخواد اما اکثرا بور و سفید بودن 

بابا این نرمال نیستش قبلاً هم دیدم در مورد بور و سفید بودن حرف میزد فک میکنه هر کی سفیده خوشگله کلا ...

گل گفتی

چشم اهوییییی

هیچ کس انگشت کوچیکم نیست

تبریزی ها پسراشون کوتاه و فلان

تازه زعفرانیه تهران هم میشینه نمیدونی که

بالاشهر خونه دارن باباااااا

😂😂😂😂

یه خانومی بود میگفت شوهرم قدبلند بود...چش زاااغ..

صدای همون زنه تو ذهنم اکو شد

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
گل گفتیچشم اهویییییهیچ کس انگشت کوچیکم نیستتبریزی ها پسراشون کوتاه و فلانتازه زعفرانیه تهران هم میشی ...

بیا برو پی کارت  😂😂😂حسود تر از شما تبریزی ها نیست چون نوادگان مغول ها و اعرابین پسراتونم همه چشم ریزن  وایی مخصوصا پسراتون اره بالاشهر تهران منطقه یک بیشتر بسوز خیابان آصف جنب مرکز خرید تو چی تبریز😂😂😂من هیچ مرد ایرانی رو نگاه نمیکنم فقط اروپایی مثل شما هول نیستم که 

چون گفتی مشکلی با دخترای سبزه نداری کمی منطقی تر شدی چون من عاشق پوست سبزه با ترکیب چشم روشن هستمولی ...

عزیزم دخترای ایرانی به زیبایی معروفن زیباترین چشم ابرو های جهانو دخترای ایرانی دارن و موهای زیبا ولی متاسفانه از نظر پوست و بینی هفتاد درصد خوب نیستن شاید سی درصد خوب باشن 

آره مثلا کیمیا حسینی چشم آبی و پوست سبزه خیلی زیباست من پوست تیره و شکلاتی هم خیلی دوست دارم 

من ولی تبریزی چشم آبی و زیبا مثل سوئدی ها ندیدم تا حالا روز خوش 

بیا برو پی کارت 😂😂😂حسود تر از شما تبریزی ها نیست چون نوادگان مغول ها و اعرابین پسراتونم همه چشم ...

ای واااای 🤣🤣🤣

الله گل بو سفیوه صاحاب چخ

نواده مغولوغ سن نیه دیلین تورکو دی؟

کتدی تبریزین گوزل گویچه قزلاری

قره قاش گوز جیرانلاری

سنین کیمین ساری پیشیح نینیلر تبریز اوغلانلاری؟

چوخ گوینه میسن بولورم تبریزی لر سن کیمین بیکلاس بینمزلر

لیاقتلی قیزلاری سویللر

شاهز علی داییا جانن قوربان🤣🤣🤣

بینمیپ بیله زی اونان گوینوسوز

گوینه

گوینه

🤣🤣🤣🤣🤣

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
ای واااای 🤣🤣🤣الله گل بو سفیوه صاحاب چخنواده مغولوغ سن نیه دیلین تورکو دی؟کتدی تبریزین گوزل گویچه ...

من گربه زرد اونجام صورتیه 

پسرای شما اونجاشون تریاکی قلوه اییه 😂😂😂این به این در چشم ابرو مشکی فقط باسه دختر خوبه نه پسر 

تو حتما شبیه کلاغی لابد منم گربه زرد با افتخار 

اهان برو تاریخو بخون از دولت حکومت عثمانی زبانت ترکی شده بدبخت 😂😂😂مغول ها و عرب ها چندین سال فرمانروایی کردن تو تبریز بیسواد 

علی دایی خیلی مهمه مگه 

باز رونالدو بود یه چیزی انقد پز نده از همشهری ما 🐈🐈🐈👱🏼‍♀️👱🏼‍♀️👱🏼‍♀️تو یک تار موی دخترای روسیه هم نیستی اینو بفهم توهمی 

من گربه زرد اونجام صورتیه پسرای شما اونجاشون تریاکی قلوه اییه 😂😂😂این به این در چشم ابرو مشکی فقط ...

چه جالب اونجای پسرای ما رو هم که دیدی

میگم پولتو ندادن انقدر خاطره بد داری

آره من پز همشهریتو میدم.همشهریت پز خانوم بالیاقتشو

معلومه یا کم داری یا هرزه ای

زبان ما از عثمانی ترکی شد زبان شما کی ترکی شد؟

ایت هورر کروان گچر

چه جالب اونجای پسرای ما رو هم که دیدیمیگم پولتو ندادن انقدر خاطره بد داریآره من پز همشهریتو میدم.همش ...

ببین هرزه خودتی و مادرته فهمیدی دوم رنگ و رخسار نشان از سر درون مم تو و پسراتونو به عنمممم حساب نمبکنم خوردی حالا هرزه جون  دختراتون له تن فروشز معروفن پرده ندادن از ۱۵ سالگی من فقطلز داشتم مثه تو ننت نیستم که 👌👌👌

جواب دندان شکن دادم تا زر نزنی 

چه جالب اونجای پسرای ما رو هم که دیدیمیگم پولتو ندادن انقدر خاطره بد داریآره من پز همشهریتو میدم.همش ...

از قیافه زشتتون معلومه هم‌پسر هم دختر اونجاتون سیاهه برو وایتکس بزن بده دست پسرای زشت تبریز😂😂😂😂 

در ضمن برو به مشتری هات برس  منم به لزم 👌👌ادم بمیره بهتره تا با اون پسرای همشهری سیاه سوختت و خاورمیانه ایی ها  باشه 

در ضمن برو به مشتری هات برس منم به لزم 👌👌ادم بمیره بهتره تا با اون پسرای همشهری سیاه سوختت و خاور ...

تبریزی های خر 😂😂😂بی اصالت هزار پدر و.... زشت کوتوله سیاه 

خودشونو با شمالی ها اردبیلی و روس ها و اروپایی ها مقایسه میکنن