2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین ولی راستش تبریزی ها خیلی تیره ان و اکثرا زشت ولی ارومیه و اردبیل و بوکان و کردستان دختراش خیل ...

اتفاقا من شنیدم تبریزیا خیلی خوشگلن

من والا هر تبریزی رو تا الان دیدم بودم معمولی بوده ، معمولیه خوب

اتفاقا من شنیدم تبریزیا خیلی خوشگلنمن والا هر تبریزی رو تا الان دیدم بودم معمولی بوده ، معمولیه خوب

نه فقط ادعا دارن اصلا اجداد تبریزی ها عرب ها بودن و مغول ها🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂دخترای اردبیل خیلی زیبا و کردستان چشم سبز و آبی پره و عسلی 

تبریزی ها خیلی بدجنس هستن 

افرین ولی راستش تبریزی ها خیلی تیره ان و اکثرا زشت ولی ارومیه و اردبیل و بوکان و کردستان دختراش خیل ...

احتمالا خودت کوردی درسته؟

این حرفتو از یه مهابادی نحیف با قد کوتاه و چشمای ریز شنیده بودم درحالی که انگشت کوچیکه جوونای تبریزی نمیشد تو خوشگلی و زیبایی

زیبایی و رشید بودن جوونای ما نیازی به توضیح و اثبات نداره

چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان است

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
احتمالا خودت کوردی درسته؟این حرفتو از یه مهابادی نحیف با قد کوتاه و چشمای ریز شنیده بودم درحالی که ا ...

من اردبیلی ام از نزلد روس  الانم انگشت کوچیکه ما نیستین همه مردمتو دیدم دماغ عمل ی سیاه زشت 😂😂😂😂 

اتفاقا کورد ها خیلی هم زیبان چدن اصیلن 

من اردبیل ام چشای آهویی آبی موهای بور قد ۱۷۶ ما کجا شما کجا الانم ساکن زعفرانیه تهران انگشت کوچیکه دخترای تهرانم نیستی تومدم شهرتون پسراتون خمه ۱۷۰ پسرای بالاشهر تهران خمه بدنسازو و چشم رنگی قدبلند پس جوک نگو 😂😂😂😂برو روسیه دختراشو ببین بعد ادعای زییایی کن یه سفر برو روسیه فقط 

احتمالا خودت کوردی درسته؟این حرفتو از یه مهابادی نحیف با قد کوتاه و چشمای ریز شنیده بودم درحالی که ا ...

فقط دخترای شمالی ارومیه اردبیل زیبان و نچرال و بالاشهر تهران ادعا داری بیا برو بیین 

روس ها هم زیباترین ان 

نه فقط ادعا دارن اصلا اجداد تبریزی ها عرب ها بودن و مغول ها🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😂دخترای اردبیل خیلی ...

واییی پسرای تبریز که خیلی زشتن دماغ عقابی قد کوتاه😂😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

نه کی گفته ایرانی هاچشم ابرو مشکی ان اونا عربن ایرانیه اصیل چشم آبی و بلونده مثل آلمانی ها یا موهای ...

چهره و رنگ پوست چیزی هست که طبق شرایط آب و هوایی و تغذیه هم تغییر می‌کنه 

اتفاقا ما که از موها و ابروهای مشکی و پر خودمون راضی هستیم برعکس اروپایی ها که اکثرا ابرو ندارن و خودمون رو مثل عرب ها نمی‌دونیم 

شما تو ذهنت بور بودن شده معیار خاص برای همین فکر می‌کنی همه مثل خودت هستن 

واییی پسرای تبریز که خیلی زشتن دماغ عقابی قد کوتاه😂😂😂🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

در جواب متوهمی مثل شما همین بس که شاهتون علی دایی اومد از تبریز زن گرفت و چه با افتخار از زنش حرف میزنه

چندین بار تو مصاحبه هاش گفته زنش تبریزی‌ها

پسرای تبریزی خزایی مثل شما رو تحویل نمیگرن جانم

از ادبیاتت هم مشخصه چه آدمی هستی

اومدم زعفرانیه تهران

تازه به دوران رسیده ندید پدید

ریپلای نکن که نخونده پاک میکنم

وقتمو پای آدم بی ارزشی مثل تو هدر نمیدم

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
در جواب متوهمی مثل شما همین بس که شاهتون علی دایی اومد از تبریز زن گرفت و چه با افتخار از زنش حرف می ...

توهم تو داری بدبخته تبریزی عملی 😂😂😂دخترای اردبیل  و روسیه خیلی از شما کوتوله ها خوشگل ترن جواب بده ده تا میخوری چیه سودیت شد که بورو چشم آبی ام اخی علی دایی هم گول خورده بود اومد از اونجا زن گرفت با جادو طلسم کشیدنش اونجا من میشناسم همشهریاتو 😂😂😂 توهین کردی جوابتم دادم پشت کوهی های اعتماد به سقف  من پسر بلوندو چشم ابی دوست دارم نه مثل اون سیاه سوخته های خزایی 😂😂😂شبیه عرب هان سیکتو بزن حالا 

در جواب متوهمی مثل شما همین بس که شاهتون علی دایی اومد از تبریز زن گرفت و چه با افتخار از زنش حرف می ...

بابا این نرمال نیستش 

قبلاً هم دیدم در مورد بور و سفید بودن حرف میزد 

فک میکنه هر کی سفیده خوشگله کلا معیار زیبایی تو ذهنش بور و سفید بودن هست هی اصرار داره که ایرانی اصیل بور و سفیده بقیه عرب هستن 😂😂

کلا حرف هاش مثل یه آدمی هست که از پشت کوه اومده کل دغدغش پوست سفید هست 😂

توهم تو داری بدبخته تبریزی عملی 😂😂😂دخترای اردبیل و روسیه خیلی از شما کوتوله ها خوشگل ترن جواب بد ...

دوست عزیز خیلی ها سبزه با گندمی هستن و عاشق خودشون هستند و نظرات امثال تو نمیتونه تاثیری در زیبایی اون ها بزاره 

بعدش هم مگه تو تشنه بور و سفید نیستی 

خب تبریزی ها هم توشون بور خیلی زیاد هست 

چرا پس فازت با خودت مشخص نی

چهره و رنگ پوست چیزی هست که طبق شرایط آب و هوایی و تغذیه هم تغییر می‌کنه اتفاقا ما که از موها و ابرو ...

عزیزم خودم بورم و چشم آبی تو اردبیل و ارومیه زیاده چون نژاد روس هم بوده تو ایران و لهستانی ها بله چشم ابرو مشکی زیبا هم تو ایران داریم لب قلوه ایی چشم های درشت مشکی من دختر چشم مشکی خوشم میاد ولی پسر فقط چشم سبز آبی سوئدی قدبلند پسرای ایرانی مثل عرب هان شاید ده درصد قدبلند و چشم آبی و بور باشه پسر  ولی الان روسیه دختر بور زیاده و در جهان اوله پس بس فقط من اینطور فکر نمیکنم👌👌👌😐😐😐🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️