2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

افرین ایران حتی چشم آبی و سبز هم داره ترک های ارومیه اردبیل و دخترای گیلان

کردا 

لرا 

ترکا 

شمالی ها 

همه ی ایران پر بور و چشم رنگی 

ن فقطم آبی و سبز کلی مدل رنگ تو ایران هست 

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

ایرانیا چشم ابرو مشکی ان ولی پوستشون سفیده چون بخاطر حجاب آفتاب نمیخوره

صورت چ ربطی به حجاب داره 

اگر اینجوری ملت کفار ک بدون حجابن ک باید ذغال بودن 😅

اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم 

کردا لرا ترکا شمالی ها همه ی ایران پر بور و چشم رنگی ن فقطم آبی و سبز کلی مدل رنگ تو ایران هست

واو 

بله موافق ام یه سری خود تحقیرن 

میان میگن دخترای لبنانو و مصر زیباتر و سفید تر از دخترای ترکیه و ایران هستند .که یه دروغ محضه دخترای مصر اکثرا تیره ان 

🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

ببین چشم ابرو مشکی خوشگله ها ولی دختر لب قلوه ایی بیتی خوش فرم چشم درشت وایی💝💝💝🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ ولی پسر فقط چشم آبی و بلوند قد بلند خوبه لامصب 😂😂🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️

اینا که شما میگی کجان چرا ما نمیبینیم

بستگی داره کدوم شهر باشی 

اینکه ترک ها بورن ک دیگ همه میدونن 

شمالی ها هم پوست سفیدن 

سمت غربی ایران چشم و موی رنگی زیاد 

بستگی داره کدوم شهر باشی اینکه ترک ها بورن ک دیگ همه میدونن شمالی ها هم پوست سفیدن سمت غربی ایران چش ...

افرین ولی راستش تبریزی ها خیلی تیره ان و اکثرا زشت  ولی ارومیه و اردبیل و بوکان و کردستان دختراش خیلی سفید و زیبان لامصب ها 

ببین چشم ابرو مشکی خوشگله ها ولی دختر لب قلوه ایی بیتی خوش فرم چشم درشت وایی💝💝💝🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️ ولی ...

من مشکی و قهوه ای حس بهتری بهم میده ولی برای دختر بور دوست دادم برای پسر انگار یه جوریه 😀

اصالت لر 🌬
من مشکی و قهوه ای حس بهتری بهم میده ولی برای دختر بور دوست دادم برای پسر انگار یه جوریه 😀

اوهوم بله سلیقه ایی هست ولی دخترای ایرانی تو خاورمیانه زیباترین اند ودر آسیا ۴ ام هستند در جهان هم ۲۱ رتبشون هست .

ولی متاسفانه مردای ایرانی جایی ندارن😂🤦🏼‍♀️پسرای سوئدی بلوندو چشم آبی ان و رتبشون اوله اسپانیا هم‌پسراش دوم هستند