niktam مدیر عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 239 عنوان موی بلوند به چه کسایی میاد؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2549 بازدید | 66 پست هرکسی که پوستش خیلی سفید باشه بلوند واسش مناسبه؟ 1402/06/04 | 13:51 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلرباجون عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 8038 فقط به اروپایی ها میادایرانی ها چشم و ابرو مشکی هستن موی تیره بهشون میاد ایرانیا چشم ابرو مشکی ان ولی پوستشون سفیده چون بخاطر حجاب آفتاب نمیخوره من خودم گلم کود بیارین
چهرهsغربی عضویت: 1403/01/27 تعداد پست: 180 اونی ک شما میگی عرب ایرانی همه نوع داره عزیزم افرین ایران حتی چشم آبی و سبز هم داره ترک های ارومیه اردبیل و دخترای گیلان
mari_dentist عضویت: 1401/10/21 تعداد پست: 4133 چشم سبز اشتب شد😂😂🚶🏼♀️🚶🏼♀️ 😂😂 داشتم یه دختر با پشم سبز تصور میکردم😂😂
moziro عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 1347 افرین ایران حتی چشم آبی و سبز هم داره ترک های ارومیه اردبیل و دخترای گیلان کردا لرا ترکا شمالی ها همه ی ایران پر بور و چشم رنگی ن فقطم آبی و سبز کلی مدل رنگ تو ایران هست اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم
چهرهsغربی عضویت: 1403/01/27 تعداد پست: 180 اینا که شما میگی کجان چرا ما نمیبینیم منخودمدوستانم حتما شما ساکن اردبیل و ارومیه نبودین من حتی الان تهرانم زعفرانیه دختر چشم رنگی زیاده
80morvarid عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 3004 منخودمدوستانم حتما شما ساکن اردبیل و ارومیه نبودین من حتی الان تهرانم زعفرانیه دختر چشم رنگی زیاده 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ اصالت لر 🌬
moziro عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 1347 ایرانیا چشم ابرو مشکی ان ولی پوستشون سفیده چون بخاطر حجاب آفتاب نمیخوره صورت چ ربطی به حجاب داره اگر اینجوری ملت کفار ک بدون حجابن ک باید ذغال بودن 😅 اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم
چهرهsغربی عضویت: 1403/01/27 تعداد پست: 180 کردا لرا ترکا شمالی ها همه ی ایران پر بور و چشم رنگی ن فقطم آبی و سبز کلی مدل رنگ تو ایران هست واو بله موافق ام یه سری خود تحقیرن میان میگن دخترای لبنانو و مصر زیباتر و سفید تر از دخترای ترکیه و ایران هستند .که یه دروغ محضه دخترای مصر اکثرا تیره ان
چهرهsغربی عضویت: 1403/01/27 تعداد پست: 180 🤷♀️🤷♀️🤷♀️ ببین چشم ابرو مشکی خوشگله ها ولی دختر لب قلوه ایی بیتی خوش فرم چشم درشت وایی💝💝💝🚶🏼♀️🚶🏼♀️ ولی پسر فقط چشم آبی و بلوند قد بلند خوبه لامصب 😂😂🚶🏼♀️🚶🏼♀️
moziro عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 1347 اینا که شما میگی کجان چرا ما نمیبینیم بستگی داره کدوم شهر باشی اینکه ترک ها بورن ک دیگ همه میدونن شمالی ها هم پوست سفیدن سمت غربی ایران چشم و موی رنگی زیاد اگر سوالی دارید و پیشنهاد دوستی میدید ، داخل یکی از پست هام بگید تا پیشنهادتون رو قبول کنم
چهرهsغربی عضویت: 1403/01/27 تعداد پست: 180 😂😂 داشتم یه دختر با پشم سبز تصور میکردم😂😂 واییی جررر😂😂😂🤦🏼♀️🤦🏼♀️منخدای سوتی دادنم
چهرهsغربی عضویت: 1403/01/27 تعداد پست: 180 بستگی داره کدوم شهر باشی اینکه ترک ها بورن ک دیگ همه میدونن شمالی ها هم پوست سفیدن سمت غربی ایران چش ... افرین ولی راستش تبریزی ها خیلی تیره ان و اکثرا زشت ولی ارومیه و اردبیل و بوکان و کردستان دختراش خیلی سفید و زیبان لامصب ها
80morvarid عضویت: 1402/09/09 تعداد پست: 3004 ببین چشم ابرو مشکی خوشگله ها ولی دختر لب قلوه ایی بیتی خوش فرم چشم درشت وایی💝💝💝🚶🏼♀️🚶🏼♀️ ولی ... من مشکی و قهوه ای حس بهتری بهم میده ولی برای دختر بور دوست دادم برای پسر انگار یه جوریه 😀 اصالت لر 🌬
چهرهsغربی عضویت: 1403/01/27 تعداد پست: 180 من مشکی و قهوه ای حس بهتری بهم میده ولی برای دختر بور دوست دادم برای پسر انگار یه جوریه 😀 اوهوم بله سلیقه ایی هست ولی دخترای ایرانی تو خاورمیانه زیباترین اند ودر آسیا ۴ ام هستند در جهان هم ۲۱ رتبشون هست .ولی متاسفانه مردای ایرانی جایی ندارن😂🤦🏼♀️پسرای سوئدی بلوندو چشم آبی ان و رتبشون اوله اسپانیا همپسراش دوم هستند