2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یادمه سوار کشتی صبا میشدم با صدای بلند دکلمه میخوندم فکر میکردم الان میگن چقد جذابه چون همه از تعجب نگا میکردم اما غافل از اینکه اونا الان دارن میگن این دیوونه کیه 😔🤣

۱۲ سالم بود و بعد با اعتماد به نفسی امدم پایین که الان دارم بهش فکر میکنم میخوام بمیرم از خجالت 🤧🤓

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

ی بارم یه خانمه که پسر بزرگ داشت ازم تعریف کرد (چه خوشگلی)

منم دستپاچه شدم گفتم مرسی بچه شما هم خوشگله..

بعد تازه فهمیدم چه سوتی دادممم

حالا پسره هم از تو پذیرایی شنیداا

یادمه سوار کشتی صبا میشدم با صدای بلند دکلمه میخوندم فکر میکردم الان میگن چقد جذابه چون همه از تعجب ...

وای😂😂

من فقط جیغ میکشیدم اون بالا

بعد پسرا خونسرد نشسته بودن نگاه میکردن

خودم ی بار تو پارک وقتی بچه بودم به یه پسره که موهاش بلند بود(خیلییی بلند و بسته بود،منمم خوشم اومده ...

😂😂

من بچه که بودم پسر مو بر خارجی اومد باهم دوست شدیم توریست بود بعد آمد نازم کرد بغلم کرد زدم تو گوشش از همون موقعه بد اخلاق بودم دلیل سنگلیم😂😂

دانشجو❤️👩‍⚕️
تو فاز بودم فک میکردم هر لحظه ممکنه بمیرم 😂

من یادمه کلاس دوم وقتی فهمیده بودم مرگ دقیقا چیه

دوماه هرررشب تا صبح گریه میکردم میگفتم خدایا من زودتر از مامان و بابام برمم😂

یه بنده خدایی پریودشدونمیدونست پریودچیه وقتی رفت دستشویی خون دیدمهمونم داشتن دویدبغل باباش باگریه گف ...

عکس العمل باباش چی بود؟

ما یه معلم داشتیم میگفت هیچ وقت نباید از همچین چیزی با باباتون حرف بزنین

حتی میگفت با باباها و داداشاتون تنها خونه نمونین😐

وای😂😂  من فقط جیغ میکشیدم اون بالا بعد پسرا خونسرد نشسته بودن نگاه میکردن

اتفاقا دیرزم رفتیم شهربازی با رفیقام سه تا پسر روبه روی ما نشسته بودن داشتن میرقصیدن عین خیالشونم نبود من اینور از شدت ترس به گریه افتاده بودم 🌚🤣

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

یکبار پس ه تو خیابون گفت شماره بده منم مثلا خیلی باکلاس  اومدم محل ندم پام پیچ خود با کفش پاشنه بلند نک تیز افتادم زمین آبروم رفت دوستمم بالا سرم ایستاده بود می خندید😂😂😂

دانشجو❤️👩‍⚕️