2777
2789
عنوان

عشق نامرد

941 بازدید | 66 پست

با یکی ۶ماه مجازی بودم،یه دفعه همو دیدیم،،،همون شب گفت دوست دارم و ازت خوشم اومده ،قصدم جدیه روت،،،،توی این مدت میخاست بیاد دنبالم باهم بریم بیرون مامانم مخالف بود ،،شهرمون ۲ساعت فاصله،،،،همون شب سرد شد ،،بعد کم کم می‌گفت مشکل مالی دارم،سرم شلوغه،دو دفعه بهش زنگ زدم جواب میده صحبت می‌کنه،،چند روزه همش استوری عاشقونه میزارع اینستا از پیج فیک نگاه میکنم،،،باخودم میگم معلوم نیست اون و دوست داره یا برای مخ زنیه

یه ماه شد ،،چه قد این غصه طول میکشه،بهم خیلی حرف های عاشقونه میزد و قول ازدواج ،،،واقعا کم اوردم،از غم زیاد ،،چیکار کنم بنظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشنایی مجازی بدون شناخت خب فکر میکنی فقط با تو چت میکرده و قول میداده؟ خودتو اینجوری الکی گول نزن. خودتونو راحت در اختیارشون میزارید راحتم ولتون میکنن. انقدر پیگیرش نباش خودتو ضایع نکن. مجازی بوده باد هوا بوده بدون مسئولیت بوده خواسته تا تهش به هدفش برسه نرسیده ولت کرد رفت بعدی خوبه به مادرت نزاشت خودتو بدبخت کنی

اشنایی مجازی بدون شناخت خب فکر میکنی فقط با تو چت میکرده و قول میداده؟ خودتو اینجوری الکی گول نزن. خ ...

میگی استوری عاشقونه میذاره،،،برای اون دختره دیگه میمونه؟؟

بزرگ شو یکم، غم چی؟ غم کی؟ راه اشتباهی رفتی الان درستشو برو اگر غم نمیخوای سمت این روابط نرو درس بگ ...

اینقدر حرف های قشنگ و عاشقونه میزد که وابستم کرد

بزرگ شو یکم، غم چی؟ غم کی؟ راه اشتباهی رفتی الان درستشو برو اگر غم نمیخوای سمت این روابط نرو درس بگ ...

میگی واسه اون دختره دیگه میمونه؟

استوری عاشقونه میذاره اینستا؟

اینقدر حرف های قشنگ و عاشقونه میزد که وابستم کرد

وابستگی به ادم نادرست راه اشتباه چاله نیست افتادن تو چاهه

اون ذات و کارشه حرف زدن ، عاقل بودن وظیفه شماست حماقت نکردن ادم درست و متعهد انتخاب کردن کار شماست

از خودت بپرس چرا رابطه مجازی باید توش عشق واقعی و تعهد باشه؟

هیچی به اهدافت فک کن وقتتو هدر نده این کارا اخر عاقبت نداره

نجیب تر از آن باش که برنجانی🍃معتقدم به حق الناس پس لطفا مودبانه نظرتو بگو تا دلتو نشکنم❤شباهت زیادی به پروفایلم دارم🥰🐰

اگه برا خودت ارزش قائلی یه آهنگ شاد بذار و یه رقص مشدی اما رقص فارسی اون شور رو نداره! یا ترکمنی ، آذری ، کردی ، لری ، یه چیزی که با یه آهنگ شور حسابی کیف کنی! و آخرشم بگو خدایا شکرت که آبروم حفظ شد! خدایا چقد دوسم داری که منو از دست خناس نجاتم دادی!

اما اگه برا خودت ارزش قائل نیستی و برای اون طرف قائلی بشین گریه کن و بزن تو سر خودت ! گِل هم یادت نره !

آقا هستم! این گناه کمی نیست!

غممم؟؟

الان باید خوشحال باشی که همچین ادمی رو میخوای رها کنی این ادم فقط قصدش هوس بازی بوده تمام حرفا هم که زده الکی بوده خوشحال باش که با زندگیت بازی نشده و....

عاقل باش از این به بعد و وارد هر رابطه ای نشو

راستی همه پسرای لا ابالی قصدشون ازدواجه البته به دروغ

وابستگی به ادم نادرست راه اشتباه چاله نیست افتادن تو چاهه اون ذات و کارشه حرف زدن ، عاقل بودن وظیف ...

برای بعضیا پیش اومده ،،بودن،اما اندک شمار

یه.دفعه همو دیده بودیم

غممم؟؟ الان باید خوشحال باشی که همچین ادمی رو میخوای رها کنی این ادم فقط قصدش هوس بازی بوده تمام حر ...

اشغال عوضی یهو سین نمیکنه روبیکا،،خب بگه من رل زدم توی شهرخودمون،،،،،،زنک زدم دیوث میگه. مشکل مالی دارم سرم شلوغه،،تو اینستا همش استوری عاشقونه میذاره