2777
2789
عنوان

عشق نامرد

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 66 پست

اسی لطفا تمام کن ای حرفا و اداهارو 

برو به کلاس و کار زندگیت برس 

دوتا استوری شادم از سرخوشیت بزار تا اون ببینه و بسوزه 

۶ ماه تلفنی حرف زدین که چیزی نبوده تو همین نی نی سایت میان میگن چن سال باهم بودیم و زندگی کردیم الان کات کردن 

خودتو جمع و جور کن یکاری کن اون بسوزه پشیمون بشه 

.

ببخشیدا 

عقلت رو از دست دادی که رل مجازی میزنی 

بعد خودتو داغون میکنی 

رل مجازی زدن یعنی با دستای خودت میپری تو چاه غم و غصه و گریه و ...

خواهرم همه که مثل من و تو نیستن که حتی مجازی حتی مجازی متعهد بمونن

یارو به زنش که شرعی ، رسمی ، قانونی زنشه متعهد نمی‌مونه حالا شما انتظار داری مجازی 😑🚶....

تو مجازی طرف همزمان ک به تو قول ازدواج داده به چند نفر دیگه هم میده 

و اینکه گفتی مادرم اجازه نداد و اونم سرد شد، همین بهت خیلی کمک می‌کنه ، اگه قصدش جدی بود با کله میومد نه اینکه زود سرد میشد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دیگه رها کن کلااا به هیچ چیزی فکر نکن اصلا خودتو مشغول کن و تلاش کن از ذهنت پاکش کنی و اصلاااااا به ...

دیگه پیام نمیده،،،بخدا خیلی خواستم ،،شماره و آیدی روبیکا و اینستاشو حفظم حتی آیدی اینستا رلشو،،،خودمم بریدم دیگه ،زنک و پیام نمی‌زنم بهش،چون فایده نداره،وگرنه زنگ بزنم جواب میده

متاسفم برات  ادمی که خوابه میشه بیدار کرد نه شمایی که خودتو زدی به خواب خلایق هرچی لایق ببین ...

بنظرت کی خوب میشم،،خودم فکر نمی‌کردم اینقدر ضعیف باشم

چرا ،،،دیگه استوری هاشم و نگاه نکنم؟؟؟ امروز ۱۹شدم

اگر برای خودت ارزش قائل بودی بلاکش میکردی سرتو بالا میگرفتی میرفتی دنبال هدفات

نه الان خار و خفیف بپرسی استوریشو نگاه نکنم؟

اسی لطفا تمام کن ای حرفا و اداهارو  برو به کلاس و کار زندگیت برس  دوتا استوری شادم از سر ...

میگی میاد ؟

استوری های عاشقونش و با پیج خودم نگاه کنم یا فیک؟

دیگه پیام نمیده،،،بخدا خیلی خواستم ،،شماره و آیدی روبیکا و اینستاشو حفظم حتی آیدی اینستا رلشو،،،خودم ...

یه روز به تموم این فکرای الانت میخندی و تاسف میخوری که واسه همچین ادم بی ارزشی اشک ریختی

اصلا نرو پیج هاشونو چک کن 

برو شاد باش این دست خودته 

ببخشیدا  عقلت رو از دست دادی که رل مجازی میزنی  بعد خودتو داغون میکنی  رل مجازی ...

حق باهاته،،،،انتر می‌گفت داداش بزرگتر دارم 

همه چیز یهویی شد،،،سه ماه اول از روی سرگرمی مونده بودم،،،بعد دید تا دارم بهش حس پیدامیکنم،،،خچدش و می‌کشه عقب،،ادم توی باطلاق دست و پا میزنه

اگر برای خودت ارزش قائل بودی بلاکش میکردی سرتو بالا میگرفتی میرفتی دنبال هدفات نه الان خار و خفیف ب ...

بلاک کنم واسش مهم نیست،،فکر می‌کنه که سوزم گرفته،،،،ولی چی زبونی. داشت فکر کردم راست میگه

یه روز به تموم این فکرای الانت میخندی و تاسف میخوری که واسه همچین ادم بی ارزشی اشک ریختی اصلا نرو پ ...

هوم باشه،،،همینقدر ارزش قایل نشد که بگه برو وی زندگیت ،،،تو باشی سوزت نمیاد که سین نکنه حرف های معمولیتو؟

نه ببخشید،،گاهی وقتا از شانس خودم. ناراحتم که اولیش اینطوری در اومد ،نامرد بود پسره شش ماه ارزش این ...

بستگی داره بو.س.ه کی باشه! برا بوس شکی.را تا دو سال خوبه اما بیشتر ارزش نداره!😂😂

من پسرم بهت میگم پسرا اوسکول تر از تصورات شما هستن ، خیلی مارو عاقل تصور کردیااا 😂😂

اینارو گفتم بخندیا ، حتی به خودمم تیکه انداختم که ناراحت نباشی. 

طرف قدرتو ندونسته ، باورکن خودش ضرر می‌کنه! از هر جهت ، چه ضرر مادی ، چه ضرر جانی ، عمرشم گذاشته ، احمق! بعد بره یکیو پیدا کنه که قبلا رفیق چندتا دیگه بوده.

آقا هستم! این گناه کمی نیست!