2777
2789
عنوان

عشق نامرد

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 66 پست
چرا همه اینا ممکنه واسه همه پیش بیاد  ولی بدی اینجاس که تو میدونی گول خوردی و بازیچه بودی  ...

میگی استوری عاشقونه میزارع واقعا دوسش داره یا مخ زنیه

خانمی شما پیام منو که نزدیک به ۳ سال پیشه لایک کردید، میخواستم بهت بگم که بعد از چند ماه اون نامرد برگشت و دوباره التماس میکرد حتی بیشتر، این سری قربون و صدقه میرفت منم بهش گفتم مشاور بریم اتفاقا قراره مشاور گذاشتیم اما یهو بهم پیام داد قسمت هم نیستیم، نزدیک چهار سال منو سر کار گذاشت خودم اعتماد نداشتم بهش التماس خانواده ام رو کرد ولی باز هم همون بود... این قضیه دو ماه پیش کلا پرونده اش بسته شد... برای همیشه...ولی وقاحت رو به اوج رسوند و رفت این سری هم دلیل رفتنشو نفهمیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمی شما پیام منو که نزدیک به ۳ سال پیشه لایک کردید، میخواستم بهت بگم که بعد از چند ماه اون نامرد ب ...

بعضیا نمی‌فهمن باخودشون چندچندن،،،،بعضیام دروغگویی تو ذاتشون ،،لاشی بازی و فریب،،نم دونم وجدانشون چطوریه

سخته نه؟

خب اوایل خیلی سخت تر بود، طوری که تو خواب ناله میکردم و قفسه سینم درد میکرد، این بار خیلی باهام صمیمی شده بود، پیامک های عاشقانه میداد و من هم بیشتر از قبل دلبسته شدم... مشاوری که باهم پیشش رفته بودیم وقتی رفتارشو دید گفت رفتارش نوسانیه و همچین ادمها نباید اصلا ازدواج کنن، الان نمیدونم ازدواج کرده یا نه ولی ظاهر بسیار موجه و موقری داره و طوریکه همکارا و اقوام و همسایه همه از خوبیش میگن و حتی حاضرن بهش دختر بدن اما کسی نمیدونه این اخلاقشو حتی وقتی با یه شخص معتبر مشورت کردم قبل از اینکه جدا بشیم اون شخص گفت این ادم بیماره و تو رو ولت میکنه، مطمئن باش. میگفت این ادم این بلا رو سر خیلیای دیگه اورده... من حرفشو جدی نگرفتم در صورتیکه کاملا حق با اون بود... این مسائل باعث میشه اروم بشم، البته نماز و قرآن هم کمکم میکنه ولی خب اثر بد خودش رو روم گذاشته مثلا الان مدتیه دیگه مثل قبل دعا نمیکنم یا مثل قبل احساساتی نمیشم ...

خب اوایل خیلی سخت تر بود، طوری که تو خواب ناله میکردم و قفسه سینم درد میکرد، این بار خیلی باهام صمیم ...

اینم همینجوری بود،،کلی حرف عاشقونه و ازدواج با مامانم صحبت کرد،،،یهو سین نکرد،،،هفته بعدش دیدم استوری عاشقونه گذاشته ،،،،،اوایلم دو دفعه گموگور بود یه مدت باز پیام میدادم باز حرف عاشقونه باز پیام نمیداد

اینم ببینی ظاهرش و خونوادگی عالین،،،فقط زبون باز و دختر بازه که مشکل از ذات خرابشه،،،یهو استوریش دیدم خشکم زد

خیلی بده طرفت این طوری باشه

شما چند سالتونه؟

اینم همینجوری بود،،کلی حرف عاشقونه و ازدواج با مامانم صحبت کرد،،،یهو سین نکرد،،،هفته بعدش دیدم استور ...

ما نزدیک ۴ سال با هم بودیم...سنم اونقدر هست که قید ازدواجو بزنم، البته اقا از من چند سال بزرگتره