2777
2789
عنوان

خدایی پربازدیدکنید همه جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 68 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلم میگ اگ آدم باشه میفهمه ک بهتر از تو نیست براش 

دلم میخادقدربدونه اون بیشتربیادسمتم.۶روزپیام ندادم سکته کرده بود خخخخیازنگ نزدم ک امروز بازدلوزدم دریازدم

خدایاشکرت...❤️

معلومهههه  وای من اصلا نمیتونم با آدمایی ک انقدر اعتماد ب نفس دارن ارتباط بگیرم

منم خودمو دس بالامیگیرم و چیزی میگه حوصله بخث نداشته باشم هی میگم اره درست اوهوم بله..ازش ازلحاط خوشگلی فوقدالعاده سرم و اون جذاب

خدایاشکرت...❤️

منم خودمو دس بالامیگیرم و چیزی میگه حوصله بخث نداشته باشم هی میگم اره درست اوهوم بله..ازش ازلحاط خوش ...

مطمئن باش مردی که خودش رو دست بالا میگیره و قهر میکنه و بلاک میکنه بدرد نمیخوره

کلا چیز مثبتی توش نیست 

اگه بدرد بخور بود بازن اولش می‌ساخت

جوانیت رو تباه نکن

کسی که عاشق باشه این کارا رو نمیکنه

مطمئن باش مردی که خودش رو دست بالا میگیره و قهر میکنه و بلاک میکنه بدرد نمیخوره کلا چیز مثبتی توش ن ...

واقعا موافقم ..لعنت ب این مردای قدرنشناس ی خواستگارداشتم یعنی ی رل اونگ هی بلاک و بدرفتارمیکرد حالااین توهین و بی ادبی نمیکنه اون توهین بلاک هرسری ک قهرمیشد و اخرسراومدخواستگاری جوری جوابش کردم خرکیف شداینقدگریه کرد خخخخ ببین نمیشه بگی عاشق نیستن اینااینجورباراومدن بااین اخلاق

خدایاشکرت...❤️

مطمئن باش مردی که خودش رو دست بالا میگیره و قهر میکنه و بلاک میکنه بدرد نمیخوره کلا چیز مثبتی توش ن ...

ازشدت عصبانیت و ناراحتی زیاده من خودمم گاهی عصبی کفری میشم میگم بزنم بلاک کنم

خدایاشکرت...❤️