2777
2789
عنوان

خدایی پربازدیدکنید همه جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 68 پست
چرا باور نمیکنم این موضوع رو هر مردی زنشو طلاق میده دلیل و میپرسن میگه زنم خیانت کرده  اصلا ب ...

زنش هم فامیله میگه مرد بچه ننه بوده یعنی حرف مادرش گوش میداد اخلاق نداشت تاچیزی بهش میگفتی جبهه میگیره..توفامیل مشترکمون یسریامیگن تقصیرخونواده پسربوده یسریامیگن دخترخیانت کرد..

و مادردختره نفرین کرد ک هر کی این تحمت زد ب سرخودش بیاد ب ی ماه نرسید خواهرپسره بیوه شد

خدایاشکرت...❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنش هم فامیله میگه مرد بچه ننه بوده یعنی حرف مادرش گوش میداد اخلاق نداشت تاچیزی بهش میگفتی جبهه میگی ...

تهمت زدن سخته خدا جزا شو میده

لطفا باز فکراتو کن

معلومه خانواده پر دردسری هستن

همین که دوباره خانواده ش تو زندگیش دارن دخالت میکنن و مخالف هستن برات یه زنگ خطر باشه که همسر سابقش راست گفته بچه ننه اس به حرفه مادرشه

و اینو بدون هیچ مادری دوست نداره از بچه اش جدا باشه

ببین باهاش چیکار کردن که در رفته

تو مجردی کیس های خوب سراغت میاد پس صبر کن

تهمت زدن سخته خدا جزا شو میده لطفا باز فکراتو کن معلومه خانواده پر دردسری هستن همین که دوباره خان ...

همین حالاشم خواستگاردارم اماعلاقه ای ندارم..خونوادش اره شرن مخصوصاخواهرش 

خدایاشکرت...❤️

افرین  خدایی باورت میشه این مشاوره های خوبو یه دختره ۱۷ ساله بهت داده خخخخ همه دوستام بهم میگ ...

عزیزدلم من فک میکردم ۲۴سال ب بالاباشی یامتاهل دمت گرم...ببین ی سوال بنظرت من هرچی بی محلش کنم حتی اگ بخاطر بحث اون بلاکم کنه خودش میادسمتم

خدایاشکرت...❤️

عزیزدلم من فک میکردم ۲۴سال ب بالاباشی یامتاهل دمت گرم...ببین ی سوال بنظرت من هرچی بی محلش کنم حتی اگ ...

اینجارو متوجه نشدم شما بلاک کنی یا اون 

نه اصلا بی محلی نکن امکان داره سرد بشین دیگ اون موقعه داستانه..‌‌.

فقط سعی کن بترسونیش بعدشم هی بگو کسی بهتر از من نمیتونه زندکی رو برات جمع جور کنه کسی شرایط تو رو قبول نمیکنه من چون دوست دارم قبول کردم از  این حرفا اصلا نزار از هم دور شین منظورم اینه بی محلی کن چون بی محلی فاصلتون رو زیاد میکنه و این دقیقا همون چیزیه که خانوادش میخوان پس تا میتونی بکش سمت خودت 

اینجارو متوجه نشدم شما بلاک کنی یا اون  نه اصلا بی محلی نکن امکان داره سرد بشین دیگ اون موق ...

اره اون بلاک کرده و ناراحتم کرد مقصربود پیام ندادم و اونم نداد سر۳م روزبلاکم کرد و ۶روزپیامش ندادم اونم نداد ک امروز دادم سر۶مین روز گفت معلوم نیس چرامیام ندادی و گفتم مقصری گفت پس همون بلاک جاته بایدفکرام کنم اخرشب ازبلا‌ درت بیارم یا ن و الان میخام برم جای ش باطری ندارم و شارژرم نبردم

خدایاشکرت...❤️

وای چرا انقدر فکر میکنه کسیه  خیلی رو ندادی بهش ?

چرا زیاد رودادم خیلی زیادهربارقهربحث شده من رفتم سمتش بخاطر این هی توقع داره من برم ک منم صبرم تموم شد نرفتم

خدایاشکرت...❤️

چرا زیاد رودادم خیلی زیادهربارقهربحث شده من رفتم سمتش بخاطر این هی توقع داره من برم ک منم صبرم تموم ...

اینو مطمئن باش اون بهتر از تو پیدا نمیکنه ک با این شرایط کنار بیاد پس در آخر تو میمونی براش .یکم زیادی محل گذشتی هوا برش داشته 

اینو مطمئن باش اون بهتر از تو پیدا نمیکنه ک با این شرایط کنار بیاد پس در آخر تو میمونی براش .یکم زیا ...

امشب ک گفت میرم ییجایی ش باطری ندارم و دلم هوری ریخت نکنه رفته با کسی🥺بنظرت قدرمیدونه ادم میشه ک فقط خودمو بخاد و ب کسی فک نکنه تهش رسیدن میشه توروخدا دلت اینومیگه خیلی دوسش دارم

خدایاشکرت...❤️

اینو مطمئن باش اون بهتر از تو پیدا نمیکنه ک با این شرایط کنار بیاد پس در آخر تو میمونی براش .یکم زیا ...

ولی اعتماد ب نفسش ک...خرو پاره پوره میکنه خخخخ

خدایاشکرت...❤️