2777
2789
عنوان

خدایی پربازدیدکنید همه جواب بدید

409 بازدید | 68 پست

همتون بلااستثنا جواب بدید

اگه ی مرد ۳۷سالشه ی زن طلاق داده باشه ی بچه ۸ساله داشته باشه پیش خودش باشه و بگه ازدواج کنیم پیش مادرپدرمه

ی ماشین داشته باشه درامدش ماهی۲۰

خونه نداشته باشه

زن اولش بخاطر خیانت طلاق داده باشه و کامل شناخت داشته باشید و پسره رو دوس داشته باشید زنش میشید؟!

خدایاشکرت...❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینطوری که تو تعریف کردی یعنی دوسش داری و میخوای زنش بشی

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

چشم ارباب

بله زنش میشم

دانشجوی پزشکیم، از قبل کنکور هم اینجا بودم، دانشجو بودن و اینجا عضو بودن باهم منافاتی نداره😁 هر وقت بتونم سر میزنم به اینجا چیزای خوبی ازش یاد گرفتم❤️ عاشق مرلین مونرو و گربه هام😍
اینطوری که تو تعریف کردی یعنی دوسش داری و میخوای زنش بشی

اره و جالب اینجاس خونواده اون مخالفن بااینکه فامیل میگن دیگه اشنافامیل نه من حتی بچه شم قبول کردم

خدایاشکرت...❤️

زنش میشم اون بچه طفل معصومم میارم پیش خودمون بزرگش میکنم  چی میشه مگه

این که بچه داره بنظرم مشکلی نیست بچه ها اگه بهشون محبت کنی عاشق و وابسته میشن بهت اما خب میگه به زن قبلیش خیانت کرده