2777
2789
عنوان

خدایی پربازدیدکنید همه جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 68 پست
ازطرف مادریم نمیدونم چرا خوششون نمیادبااینکه فامیل مادرمن...میگن دختره مشکل نداره خونوادش مشکل نداره ...

ببین تا خونواده‌ش قبول نکردن زنش نشو فردا میگن نه چک زدیم نه چونه عروس اومد تو خونه .... اونا باید از خداشون باشه دختر مجرد میخواد عروسشون بشه ... اونا باید منتت رو بکشن نه اینکه ناز کنن... اینم یادت باشه خونواده خیلی خیلی خیلیییییییییی مهمه شاید آقا خوب باشه اما اونم از همون خونوادس و الگوهای رفتاری اونا رو داره

معجزه کن صبر مرا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گفتم مث بچه خودم نه چون ممکنه مهرمادری بچه نداشتم بلدنباشم بجابیارم مث خواهرخودم حتی بیشتردوسش دا ...

ایشالا عزیزم 

به کسی که دوسش داری بگو یکم شلوغ کنه برای خانوادش مثلا بهشون بگه من مطلقم کی حاضر میشه زن من بشه این دخترم قبول کرده خیلی داره لطف میکنه 

از این حرفا بزنه خودشون می‌فهمن ک باید قبول کنن

ایشالا عزیزم  به کسی که دوسش داری بگو یکم شلوغ کنه برای خانوادش مثلا بهشون بگه من مطلقم کی حاض ...

اینکارو کرد خونوادش کولی ترازین حرفان گفتن نه خخخ عیب نداره ما ک صبرمون زیادبزار خودشون پشیمون میشن مطمعنم...اماخداکنه دیرنشه اون موقع..مادرش گفته بود ب پسر تودختر وزیرم بخای ن بهت نمیگه خواستم بگم اره ریدن براتون

خودشم گفته بود ب خونوادش کی باشرایط من میسازه ک این بشر ساخته

خدایاشکرت...❤️

اینکارو کرد خونوادش کولی ترازین حرفان گفتن نه خخخ عیب نداره ما ک صبرمون زیادبزار خودشون پشیمون میشن ...

بزار انقدر مخالفت کنن تا جونشون دراد تهش مجبور میشن بیخیال شن فعلا داغن نمیفهمن

نه مرد مطلقه و بچه دار باید با خانومی ک شرایط مشابه داره ازدواج کنه چون دختر مجرد تب و تاب و هیجان اول ازدواج رو داره در حالی ک اون آقا قبلا تجربه کرده و براش چیز جدیدی نیست بچه هم داره و این خانوم چه بخواد چه نخواد اون آقا باید برای اون بچه پدری کنه حتی اگه پیش پدر و مادربزرگش بمونه و این یعنی محبت ،پول، زمان و ... باید بین اون بچه و همسر جدید نصف بشه و در ضمن در خیلی از موارد طرف خرش از پل میگذره ازدواج میکنه پیری و مریضی و مشکلات پدر مادرشو بهونه میکنه و بچه رو میاره تو زندگیه جدیدش و اون خانوم باید خودش رو آماده ی یه چالش بسیار بزرگ کنه 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
اره حسم میگه چاره از جز درست شدن نداره  اونا الان داغن فکر میکنن پسرشون چیه یکم بگذره می‌فهمن ...

اوووف خداازبونت بشنوه و اینجور شه...دمت گرم عزیزم

ازبس توگوش پسره خوندن پسره میگه اصن دیگ حوصله ازدواج ندارم بعدمیگم خواستگاردارم میگه غلط میکنی شوهرکنی😒

خدایاشکرت...❤️

اوووف خداازبونت بشنوه و اینجور شه...دمت گرم عزیزم ازبس توگوش پسره خوندن پسره میگه اصن دیگ حوصله ازد ...

یه مدت هیچی نگو بزار خانوادش آروم شن بعد پاشو جو بده بگو خاستگار دارم بیا تکلیف منو روشن