2777
2789
عنوان

رابطه ی من و شوهرم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 37 پست

اول تاپیکتو خوندم ماهم اینجوریم.یه بار میگم خدایا شکرت که شوهرمو نصیبم کردی یبار انقد دقم میده میگم کاش اصن شوهر نمیکردم.

همین یه ساعت پیش تاپیک زدن که اگر برگردین عقب بازم شوهرتونو انتخاب میکنین؟منم نوشتم قطعا صددرصد

الان باهم دعوای لفظی کردیم دوس دارم برم زیر تاپیکه بنویسم قطعا نه😂

کلا درگیرم کرده بخدا

خدایا شکرت

آخ گفتی بی پولی 🥺امشب ب شوهرم میگفتم کی تموم میشه این بدبختی

😔همیشه فکر میکردم بهترین ازدواج رو داشته باشم الان از همه پایین ترم

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرتون در طول روز چند ساعت خونه هستن؟

امروز کلا خونه بود در حالت عادی ۹-۱۰ صبح میره ،بعضی وقتا ظهر میاد ناهار میخوره میره ۸شب یا ۹-۱۰ برمیگرده …..هی میگه میام خونه میخوام آرامش داشته باشم منم یهو از کوره در میرم 

چیجوری میتونی آروم باشی گلم؟ چند وقته ازدواج کردین؟🥺

۹ساله ازدواج کردیم شوهرم کلا زود از کوره درمیره دادمیزنه حتی تازگیا دست بزن پیداکرده.میدونی کلا حوصله بحث ندارم باهاش و ادامه نمیدم همش هم خودش مقصره.میرم تواتاق اهنگ گوش میدم 😐چنددقیقه دیگ خودش اروم میشه 

جواب قسمت آخر عنوانت میشه تاثیر نی نی سایت هست  الان دو روزه همه تو نی نی سایت دارن شوهراشونو ...

نه بابا نخوندم اصلا چنین چیزی خودم اخلاقم بد شده نمیخوام بندازم تقصیر اینجا🥺🥺

😔همیشه فکر میکردم بهترین ازدواج رو داشته باشم الان از همه پایین ترم

منم مث شما😞اصلا اولش نمیدونستم هیچی نداره ینی ما۴سال دوست بودیم من نفهمیدم اخرشم اصرارکرد ک میخاد باهم ازدواج کنه .یعنی پول ی انگشترم نداشت بخره برام من الان ۹ساله عروسی کردم ۵سالم نامزد بودیم هنوز ب راحتی نرسیدم خسته شدم انقدر مراعات کردم نخوردم تفریح نکردم خوب نپوشیدم تاشوهرم خونه وماشین داربشه 😢😢😢

والا هر موقع قسط و بدبختی و ضرر نیاره خوبم روانم آرومه خودمو سرگرم کاری م کنم ذهنم آروم میشه توم خود ...

والا سرکار رفتنم هم داستان داره،بدش میاد برا کسی کار کنم میگه من سرمایتو میدم خودت کسب و کار راه بنداز،بابا من ذاتا مدیر نیستم و بلدم نیستم به چه زبونی بهش بگم اخه ،مگه همه مثل همن،خودش ذاتا مدیر متولد شده انگار😭🤦🏻‍♀️

امروز کلا خونه بود در حالت عادی ۹-۱۰ صبح میره ،بعضی وقتا ظهر میاد ناهار میخوره میره ۸شب یا ۹-۱۰ برمی ...

همین دیگه ... سعی کن تایمی که اون میاد خونه تو مثلا بری باشگاه خونه نباشی، زیاد باهم بودن باعث اینجور مسائل میشه

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
منم مث شما😞اصلا اولش نمیدونستم هیچی نداره ینی ما۴سال دوست بودیم من نفهمیدم اخرشم اصرارکرد ک میخاد ب ...

دقیقا منم اول فکر کردم وضعش توپه بعد ورشکست شد بدبختی هاش موند برا من دو ساله ازدواج کردم سالی یبار لباس برام خریده خونه و ماشین م که داشت ولی رفت پای بدهی خیلی م پرروعه و ادعا شم میشه 

خانواده شم که اگه کمکی کنن همش منت میذارن و پز زندگی جاری مو میدن

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪

تایم زیادی باهم میگذرونین میشه این 

عزیزم ارامش خودتو حفظ کن بددهنی و دست بزن داشتن اصلا قشنگ نیس

خودتو کنترل کن از خودت تو ذهن شوهرت یه زن بددهن و سلیطه نساز بزار وقتی اسمت میاد ارامش بیاد تو ذهنش نه تشویش

عصبی‌نمیشم‌،فاصله‌میگیرم