2777
2789
عنوان

رابطه ی من و شوهرم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 37 پست
دقیقا منم اول فکر کردم وضعش توپه بعد ورشکست شد بدبختی هاش موند برا من دو ساله ازدواج کردم سالی یبار ...

انشالله درست میشه گلم زندگی پایین وبالا زیاد داره من بعداز چندین سال هنوز نتونستم نفس راحت بکشم خونواده همسرمن ک اصلا کمک نمیکنن حتی هزارتومن

اول تاپیکتو خوندم ماهم اینجوریم.یه بار میگم خدایا شکرت که شوهرمو نصیبم کردی یبار انقد دقم میده میگم ...

چند وقته ازدواج کردین عزیزم؟

واقعا منم همینجوری ام خیلیی دوسش دارم و دوسم داره ها جفتمونم میدونیم کس دیگه ای نمیتونست مارو تحمل کنه انگار برا هم ساخته شدیم تازه من ی بارم ازدواج کردم و جدا شدم واقعا میدونم این برام بهترینه…..اما موقع های دعوا من ک میخوام سر به تنش نباشه 🥺🥺😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو

دعواتون سر چیه تا راهنمایی کنم

دوم هم یه راهنمایی کلی بهت میدم

برو سرکار 

چون بری تو اجتماع حال و روحیت بهتر میشه 

تمرکزت از زندگی مشترک برداشته میشه و تقسیم میشه بین کار ، دوستات ، و شوهرت  

باشگاه هم برو

حالا بگو ببینم سر چی دعوا میکنید

واصلا بیشتر سر چی دلت پره ؟

چه خواسته و نیازی داری که توجه نمیکنه و نادیده میگیره ؟

۹ساله ازدواج کردیم شوهرم کلا زود از کوره درمیره دادمیزنه حتی تازگیا دست بزن پیداکرده.میدونی کلا حوصل ...

ایشالا خوشبخت باشی همیشه و خدا به شوهرت آرامش بده عزیزدلم🥺🥺

بگو  دعواتون سر چیه تا راهنمایی کنم دوم هم یه راهنمایی کلی بهت میدم برو سرکار  چون بری ...

دعوامون سر همه چی هست عزیزم همهههه چی، فقط دنبال بهونم ،دلم میخواد برم سرکار گیر داده که من سرمایه میدم بهت خودت کسب و کار راه بنداز دوست ندارم بری زیر دست کسی کار کنی 

منو میبرد قبلا شرکت خودش الان  ک ازدواج کردیم دیگه نه میگه اونموقع دوست بودیم میخواستم کنارم باشی الان که زنمی غیرتم نمیذاره بیای تو این محیط!!!!

کلا سر هرچیزی داره گیر میده منم بدتر از خودش بهش گیر میدم🤦🏻‍♀️حتی به لباس پوشیدن همم گیر میدیم

به دوستاش و دوستام به همه چیییی

دعوامون سر همه چی هست عزیزم همهههه چی، فقط دنبال بهونم ،دلم میخواد برم سرکار گیر داده که من سرمایه م ...

چرا گیر میدین ؟ چی توو دلت جمع شده کینه شده که آستانه صبرت این قد پایین اومده ؟ 

موضوع ها منطقا الکیه ..، باید یه دلیل منطقی پشت این گیرهای بی منطق باشه ، که هست ، تراپیست پیداش میکنه برات ، برو مشاور

بعدم سر کار نمیری نرو 

باشگاه و کلاس موسیقی نقاشی ..

همون جا دوست پیدا کن باهاشون برو بیرون مثل کافه باغ بانوان اینا 

تو نباید خونه بمونی مدام

مگه این که جفتتون کنترل خشم نداشته باشین 

که بازم مشاور تکنیک های کنترل خشمو بهت یاد میده

بعد یه چیزم هست که شما این قد تهدید به جدایی کردین ترس از دست دادن همو ندارین ، واسه همین هر چی به ذهنتون میاد نثار هم میکنید 

حس میکنم ۱۰ روز بری مسافرتجفتتون یکم خلا همو حس میکنید و دباره شروع کنی با کمک مشاور

رابطمون نیاز به ترمیم داره 

مشاور مشاور مشاور