2777
2789
عنوان

رابطه ی من و شوهرم🥺

630 بازدید | 37 پست

چرا یک ساعت خیلیی خوبیم یک ساعت بعدش مثل چی بهم میپریم😭دوباره خوب میشیم یکم بعد باز یادمون میره همو دوست داریم  !!!طی روز بعضی وقتا در حدی میشه ک جفتمون میگیم فردا صبح بریم جدا شیم دیگه غیر قابل تحملیم بعدش دوباره خوب میشیم!!امشب میگفت بیا بخاطر دوست داشتنمون بدی ها و ناراحتی هایی ک واسه هم ایجاد کردیمو فراموش کنیم گفتم ولی من دلم خیلی پره ازت گفت منم همینطور ولی سعی میکنم فراموش کنم….

امروز خیلی بد و محکم در کمد زدم تو سرش بعدم هولش دادم اونم از عصبانیت مشت کوبوند تو دیوار که مادرشوهرم از صداش اومد خونمون جفتمون گفتیم حتما صدا از بالا بوده ‌ خودمونو زدیم ب اون راه…

آخرش چی میشه یعنی؟؟؟🥺🥺 من چرا دست بزن پیدا کردم و بد دهن شدم 😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زندگیه یا میدون جنگ عزیزم شما گذشت کن شما صبوری کن شما مدیریت کن

زندگیمون شده میدون جنگ😭سعی میکنم ولی سخته چرا اخه خانم باید گذشت و صبوری کنه من خسته م از همه چی😭😭😭😭

😭😭😭چرا اخه اینجوری میشیم🥺چیکار کردی خوب شده بودی عزیزم؟

والا هر موقع قسط و بدبختی و ضرر نیاره خوبم روانم آرومه خودمو سرگرم کاری م کنم ذهنم آروم میشه توم خودت سرگرم کن برو سرکاری چیزی تا مشغول شی دیگه حوصله ت نمی‌کشه دعوا کنی 

وزن:۷۲.         هدف اول:رسیدن به وزن ۶۵                             💪