2777
2789

خدا قسمت کرد و امسال هم میخوایم بریم پیاده روی اربعین ، اونایی ک رفتن میدونن ادم دوس داره یه همراه خانوم هم داشته باشه مواقعی ک تو موکب هستیم باهم باشیم

خانواده همسرم خب اکثرا هر سال میرن 

سال اول ک من عقد بودم تو دلم میگفتم خب امثال قطعا مادرشوهرم با ما میاد چون فقط من تنها بودم  ( دختراش با دوستای خانوادگیشون میرفتن ) در کمال تعجب گذاشت رفت بدون اینکه حتی بگه مثلا تو تنهایی یا تعارف کنن با ما بیاید !! ( منم سال اولم بود و هیچ تجربه ای نداشتم از اربعین) 

خلاصه گفتم بیخیال شاید شرایطی پیش اومده خواسته اینجور بره 

سال بعدش دخترش معلوم نبود بره یا نه تا فهمید اون کارش قطعی نیس هی میگفت من با شما میام امثال تازه با یه حالت منت گذاشتن میگفت 

ادامشو الان میزارم تو کامنت اول ک خسته نشید 

نگو تو ذهنشون این بوده با ما بیان و کل هزینه سفر هم ما بدیم ! بازم استقبال کردیم و خوشحال شدیم با اینکه ب شدت دستمون خالی بود هزینه اونا یعنی مادر پدرش هم دادیم ( پدر مادرش جوونن و سالم و نیاز مالی خاصی ندارن )

حالا امسال من دیدم مادر شوهرم اصلا حرفی از رفتن نمیزنه حدس زدم میخواد با اونا بره منم هیچی نگفتم 

تا اینکه شوهرم میخواس بلیط اتوبوس رزرو کنه زنگ زد بهشون گفت میاید با ما اگ اره بلیط میخوام بگیریم مادرش الکی گفت نه من نمیام فلانی ( اسم دامادش) میخواد بره مرز موکب بزنه باید برم اونجا 

من میدونستم الکی میگه چون اصلا وقتی نبود واسه اینکارا و دیر شده بود خلاصه گذاشت گذاشت دم رفتن فقط ی زنگ زد بازم خدافظی نکرد حرفای عامیانه زد و بعد فهمیدیم ک نزدیک ۳ تا ماشین باهم رفتن ولی ب ما نگفتن !!!! همشون بدون خداحافظی رفتن 

خیلی ناراحتم دلم گرفت ک چقد ما تنهاییم 

جرممون این بود خونه خریدیم و ازون ب بعد بدون دلیلی با ما سرتر از قبل رفتار میکنن و چون دختراش ب شدت حسودن مادرشون هم پست اوناس 

میدونم شاید خیلیاتون بگید بهتر میخوای چیکار 

ولی من دلم شکست ازشون ک همشون با چند تا ماشین باهم رفتن حتی ب ما خبر هم ندادن 

ازون گذشته همش بهم ادرس موکب های خوب رو میدن اما مارو حساب نمیکنن 

امشب از ته دلم از امام حسین خواستم بهم ی دوست خوب بده ک همراه هم باشیم😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگو تو ذهنشون این بوده با ما بیان و کل هزینه سفر هم ما بدیم ! بازم استقبال کردیم و خوشحال شدیم با ای ...

واقعا ناراحتی ک با تو نرفته؟ 

پولای سفر اونا رو نگه دار برا خوشی خودت خرج کن دختر

بذار با هر کی میخان برن 

سلام عزیزم 

به نظرم این حرفها و دلخوری ها از یک زائر امام حسین علیه السلام بعید هست. 

خواهر به این فکر کن که کجا داری میری و برای چی؟ 

قطعا دلت اروم میگیره 

ان شاء الله زیارت با معرفت قسمت وروزی تون بشه وحاجت روا باشید 🤲💐

من صد هزارجمعه طلب دارم ازخدا😓😓😓 جمعه های بی شما اقا حساب نیست😭😭😭 .اللهم  عجل لولیک فرج🌹🌹🌹🌹

ای حسودای ‌...چی بگم دختر جون .منکه اصلا از مسافرت با قوم شوهر بهم خوش نمیگذره .خودتون دوتایی'برید کیف کنید ول کن همسفر زن و فلان و‌‌‌

دلشون خوشه میدن زیارتی امام حسین (ع) یعنی قبوله زیارتشون ؟ 

درک نمیکنم چرا با اینهمه پنهانکاری میرن ک ثواب کنن؟!  

شمام عجیبین اولا ک تنها نیستین همسرتون هست بعدم مگه اینجور سفرا تنهانمیرن ک بیشتر ب خدا نزدیک بشن ؟

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
بخدا حسودی نیس  ازینکه انقد غربیم دلم گرفت  هرکیو میبینم میگن فلانی ها باهم رفتن اونوقت ...

نه عزیزم منظورم این بود که میگید خونه خریدید بهتون حسودی میکنن و از اون موقع اینجوری شدن

نمی‌دونم چرا آدما نمی‌تونن بهتر از خودشون رو‌ تاب بیارن

دلی که رحمه زخمه💔