2777
2789
عنوان

کربلا رفته ها بیاید بگم چیشده ناراحتم😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 40 پست
من خودم تکم اخه خواهر ندارم ک کنارم باشه تو هیچ شرایطی مادرمم نمیتونه بره پیاده روی  ولی خانو ...

تنهاییه موکب هم میگذره میره به عشق امام حسین تحمل کن .زود میگذره خوش بحالت .کاش'شوهرمنم منو میبرد کربلا .من یه بارخودم ده سال پیش'بردمش چون هزینه سفرو نداشت خودگ دادم .ولی الان دلم خیلی میخواد برم خانوادشم برام مهم نیست .چندتاخواهردارم اونها هم نباشن مهم نیست ‌مهم خود زیارت هست انشاا...بری و واسه منم دعا کنی .

عزیزم😔 انشالله ب حق این روزا مشکلتون حل شه اقا بطلبه  واقعا بدترین حسه ک تو جمع نزدیک ترین اد ...

انشالله خدا از دهنت بشنوه 

درسته حرفت ولی شک نکن از حسودی دوری میکنن اینطور افراد من و شما دلی نداریم ولی بعضی ها حسادت میکنن به همه چیز بهشون فکر نکن انرژی منفی داره به چیز های مثبت فکر کن انشالله بحق امام حسین چنان زندگیت غرق آرامش خوشی شی که بهشون فکر نکنی هیچوقت

خدایا شکرت🙏🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی اونجا رفتی توروخدا براسلامتی من دعا کن لطفا خدا دوست داره که زودی اونارو بهت نشون داد تا بشناسی ...

چشم عزیزم حتما ❤️ خداروشکر خیلی وقته شناختمشون اما هربار بیشتر از قبل سوپرایز میشم ازشون 

عیب نداره من از خود اقا خواستم دوست خوب نصیبم کنه

تنهاییه موکب هم میگذره میره به عشق امام حسین تحمل کن .زود میگذره خوش بحالت .کاش'شوهرمنم منو میبرد کر ...

اره میگذره غمی نیس این سفر سختیش زیاده ک همش ب عشق اقا شیرین میشه اما خب دله دیگه یوقتایی از کارای ی ادمایی ک اتفاقا ادعاشون زیاده خیلی میگیره😔 

خوشا به سعادتت  که قسمتت میشه بری شما مهمان امام حسینی مطمئن باش خودشون هواتو دارند التماس دعا ...

😭😭 انشالله قسمت همهههه ارزومندان 

انشالله قسمت شما چشم حتما ب یادتون هستم

اره میگذره غمی نیس این سفر سختیش زیاده ک همش ب عشق اقا شیرین میشه اما خب دله دیگه یوقتایی از کارای ی ...

فقط خودتو عشقه و همسرن والسلام .اگه اونم مثل خانوادش'بود جی ؟به مثبتها فکر کن