2777
2789

سینگل بودن همین مشکلاتم داره ،حالا مشابه من دارن بچه داری میکنن 🤣🤣 سنم نپرسید وگرنه دعوامون میشه 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیاااااا بززززن سنتو نمیگی طلبکارم هستییی؟؟؟؟😁

آرررررههههههه پس چی ؟ نصفه شبی به سن من گیر دادی زن ؟ میام موهاتو دونه دونه میکنما پاشو یه چای برام بریز بینم

آرررررههههههه پس چی ؟ نصفه شبی به سن من گیر دادی زن ؟ میام موهاتو دونه دونه میکنما پاشو یه چای برام ...

نکنه پسریییییییی؟؟؟ لاتم که هستیییی؟؟؟؟ 

تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
نکنه پسریییییییی؟؟؟ لاتم که هستیییی؟؟؟؟ 

وایییییی 🤣🤣🤣 یعنی به من میگی سیبیل ؟ جرمتو بیشتر کردی ،دعوا مردونه بلدم فقط ،دعوای زنونه فقط جیغ حیغه ،با اون ناخنات ،چیه مث بیل شهرداریه🤣🤣

وایییییی 🤣🤣🤣 یعنی به من میگی سیبیل ؟ جرمتو بیشتر کردی ،دعوا مردونه بلدم فقط ،دعوای زنونه فقط جیغ ...

منم دعوای زنونه بلد نیستم اصلااااااااا کلا با دعوا مخالفم 

تهش سکوت و کنار رفتن

ناخنمم تازه برداششششتم😁 حس ششمتم که افتضاحهههههه

کلا بعید میدونم نکته مثبت داشته باشی داداش😂

منم دعوای زنونه بلد نیستم اصلااااااااا کلا با دعوا مخالفم  تهش سکوت و کنار رفتن ناخنمم تازه ب ...

ایییی بابامثل خودمی ،حس ششمم امشب کار نمیکنه ،ناخنای خودمو دیدم به تو گیر دادم ،اینقدر بلند شده گیر کرده کنده شده یکیش ....میدونی من چقدر خوبم ،صبح تا شب خواستگارارو خودشونو برام میکشن بعللللله  الان پنج تاشون کشته شدن 🤣🤣

ایییی بابامثل خودمی ،حس ششمم امشب کار نمیکنه ،ناخنای خودمو دیدم به تو گیر دادم ،اینقدر بلند شده گیر ...

گناه دارن نزارررر بمیرررن ...ردشون کن چراااا میکشیشون عزیزم؟؟؟😜

تو ازدواج حالا چی هست که بخوای نگران خواستگارا باشی

گناه دارن نزارررر بمیرررن ...ردشون کن چراااا میکشیشون عزیزم؟؟؟😜 تو ازدواج حالا چی هست که بخوای نگر ...

والا از سینگلی زده به سرم 😁😁 از بس دوسم دارن نمیرن که فقط باعث میشن باقی هم نیان ،سینگلی ؟ چرا ناخناتو کندی؟ به من گفتن خطر داره و اینا دیگه میخوام نذارم

ایییی بابامثل خودمی ،حس ششمم امشب کار نمیکنه ،ناخنای خودمو دیدم به تو گیر دادم ،اینقدر بلند شده گیر ...

راستی الان ناخونات جون میده برای ترمیم 

من تا چندسال پیش ناخنکار بودم کارمو گذاشتم کنار

راستی الان ناخونات جون میده برای ترمیم  من تا چندسال پیش ناخنکار بودم کارمو گذاشتم کنار

به خاطر گلو ؟ آره دلم میخواست اینبار رنگ زرد بزنم ولی خب از بس از خطراتش میگن که دیگه بیخیال شدم

والا از سینگلی زده به سرم 😁😁 از بس دوسم دارن نمیرن که فقط باعث میشن باقی هم نیان ،سینگلی ؟ چرا ناخ ...

گذاشتم استراحت کنه ناخنام 

من متاهلم خواهرجان