2777
2789
عنوان

حوصلم سررفته ،یکی بیاد دعوا کنیم الکی 🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 204 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست داشتی دلیلش رو بگو

دیگه کارمو دارم ،پس اندازمم خوبه ،یه خونه خیلی کوچمولو گرفتم  البته خیلی جای دور ،ماشبنم میگیرم ایشالا ،فقط شوهر ندارم 😄که قربون صدقه م بره 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

سنتم که اجازه ندادی بپرسیممممم ...میدونم یک عدده فقط 

تو دهه سی هستم عزیزم سنم کم نیس ،چون مسخره بازی درآورذم امشب گفتم الان میان میگن خجالت بکش از سنت 🤣

دیگه کارمو دارم ،پس اندازمم خوبه ،یه خونه خیلی کوچمولو گرفتم  البته خیلی جای دور ،ماشبنم میگیرم ...

فکر نمیکنی اینا وظیفه یه آقاست که میخواد ازدواج کنه؟؟؟؟؟؟

تمـــام آرزوم دیدنـــته از نزدیــک، حتی برای یک دقـیقـــه..
خیلییی عالییییه ...اما کلا به عنوان یک خواهر یک دوست میگم توی ازدواج هیچ چیز خاصی نیست من نظرم اینه ...

خانوادم سنتی و مذهبی هستن ،اصلا موافق ازدواج سفید نیستن ،از طرفی دلم بچه میخواد بدون ازدواج تو خانواده سخت میشه .شما نی نی دارین ؟

خیلییی عالییییه ...اما کلا به عنوان یک خواهر یک دوست میگم توی ازدواج هیچ چیز خاصی نیست من نظرم اینه ...

و چیز دیگه که توی این سنا ازدواج کردن و تشکیل خانواده بهترین زمانه

چراااا؟ چووون خوب و بد رو کاملا دیدی و باتجربه شدی...حتی مادر بهتری هم میتونی بشییی

من هنوز مادر نشدم اما فکرمیکنم تو این سن ها بهتره

کاملا پخته و عاقلی

و چیز دیگه که توی این سنا ازدواج کردن و تشکیل خانواده بهترین زمانه چراااا؟ چووون خوب و بد رو کاملا ...

مثلا اومدم باهات دعوا راه بندازززززززما به کجا رسیدیم؟؟😁😁

و چیز دیگه که توی این سنا ازدواج کردن و تشکیل خانواده بهترین زمانه چراااا؟ چووون خوب و بد رو کاملا ...

کاملا باهات موافقم ،من یه رابطه عشق و عاشقی هم داشتم بهم خورده ،به توان هزار اذیت شدم ،فهمیدم اعتیاد شوهر ،بیماری روحی شوهر ،خیانتش ،خودخواهیش،ظاهزبین بودن یعنی چی !؟ خودمم آمادگی ازدواج نداشتم اگر ازدواج کرده بودم تا الان شاید با بچه مطلقه بودن ،شاید تنها بدیش فاصله سنی زیاد با بچه میشه که میشع با ورزش کردن جوون موند 

مثلا اومدم باهات دعوا راه بندازززززززما به کجا رسیدیم؟؟😁😁

ببین دعواهامونو 🤣🤣 نشد کتک کاری کنیم خوش بگذرونیم حیف شد ،ولی تو به همه بگو من زدم 

کاملا باهات موافقم ،من یه رابطه عشق و عاشقی هم داشتم بهم خورده ،به توان هزار اذیت شدم ،فهمیدم اعتیاد ...

عزیزم متاسفم 😞

دقیقا آفررررین ...منم هرروز کارم ورزشه که رو فرم نگه دارم خودمو 

از نظرم تو این سن ازدواج بهتره ازسن کمه که هیچیو نمیدونی و خدای نکرده مهر جدایی روت بخوره

من سی سالگی ازدواج کردم خودم، از نظر بقیه دیر شده بود اما میخواستم ازدواجججججج واقعی کنم این مهم بود برااام

که کوه تکونش نده 

واسه همین میگم به بقیه نگاه نکن راهت درسته عزیزززم 

تو راه درست رو رفتی و میری