2777
2789
عنوان

خواستگار با این اوصاف

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 33 پست
پس دنبال چی میگیره 

نه بابا این حرفارو گوش نده من خودم یه خواستگار خواهرم داشت یکی دوسال پیش خانواده تحصیل کرده داشت پسره 23 سالش بود چ ربطی داره بعضیا کلا این مدلین😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حای مادر پسره بودم هیچ وقت  نمیذاشتم پسرم توو این سن حرف ازدواج بزنه چون هنوز  معیاراش شکل نگرفته و حال و روحیش در حال تغییر هست اما مورد خوبیه  با شرایطی که گفتی ..قبول کن ولی  ۵ سال تو عقد موندن خیلی خیلی دردسر سازه

آذه از لحاظ اخلاقی اوکی هست یه 2سالی شناخت دارم ازش 

ببین شرایطش ک اوکیه تحقیقات ولی باید انجام بدی ک اون چیزیه ک خودت باید بسنجی ما نمیتونیم نظر بدیم 

ولی جدا از این حرفا 5 سال خیلی زیاده 

البته طبیعی هم هست طرف 22 سالشه ب قول دوستان زوده 

ولی خب تو 5 سال یه سیب بندازی هوا هزارتا چرخ میزنه

من حای مادر پسره بودم هیچ وقت  نمیذاشتم پسرم توو این سن حرف ازدواج بزنه چون هنوز  معیاراش ...

وقتی پدر پسره 20سالگی زن گرفته پدر دختره 21سالگی واقعا چه حرفی بزنن 

وقتی پدر پسره 20سالگی زن گرفته پدر دختره 21سالگی واقعا چه حرفی بزنن 

چه ربطی داره؟ مادر بزرگ منم ۱۴ سالگی بچشو زایید الان باید منو مادرمم ۱۴ سالگی بچه میاوردیم!!🫤🫤🫤شما نهایت متولد ۸۰ دادی پدر مادرت خیلی جوون باشن متولد دهه ۵۰ هستن  ۳ دهه تفاوت نسل هست خیلی چیزا اون زمان روال بوده که الان نیست و برعکس اتفاقا پدر مادری که خودشون زود ازدواج کردن بیشتر باید حساس باشن🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

2790
2778
2791
2779
2792