2777
2789
عنوان

خواستگار با این اوصاف

312 بازدید | 33 پست

دوستان یه خواستگار دارم 22یالش هست اخلاق و قیافه و... خوبه خانواده خوبی دارن با فرهنگ و تحصیل کرده با ایشون که حرف میزدم گفتن الان نامزد میکنم یکسال قبل سربازی عقد و بعد از سربازی هم عروسی حدود 5سال این پروسه زمان می‌بره یا بیشتر چون الان تازه میخواد ارشد بخونه از لحاظ مالی هم درآمدش ماهی 20تومن هست البته کار نمیکنه و این پول کارگاه شراکتی که زدند بهش میرسه دیگه کار هم که بره پاره وقت یه 10میلیون بیشتر میشه یه ماشین 206داره و 200میلیون هم پس انداز داره حالا با این شرایط به نظر شما من چیکار کنم ؟با هم همسال هستیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر ۲۲ سال از کجا پول آورده کار شراکتی زده؟؟؟ بنظره خودت مطمئنی ازش؟؟؟ شاید لاف میزنه

نه پدره یه چند میلیارد بهش میرسه بین 3تا پسراش تقسیم می‌کنه این بنده خدا هم با اون برادر که بزرگ تر هستن یه کاری راه انداختن