دوستان یه خواستگار دارم 22یالش هست اخلاق و قیافه و... خوبه خانواده خوبی دارن با فرهنگ و تحصیل کرده با ایشون که حرف میزدم گفتن الان نامزد میکنم یکسال قبل سربازی عقد و بعد از سربازی هم عروسی حدود 5سال این پروسه زمان میبره یا بیشتر چون الان تازه میخواد ارشد بخونه از لحاظ مالی هم درآمدش ماهی 20تومن هست البته کار نمیکنه و این پول کارگاه شراکتی که زدند بهش میرسه دیگه کار هم که بره پاره وقت یه 10میلیون بیشتر میشه یه ماشین 206داره و 200میلیون هم پس انداز داره حالا با این شرایط به نظر شما من چیکار کنم ؟با هم همسال هستیم
من حای مادر پسره بودم هیچ وقت نمیذاشتم پسرم توو این سن حرف ازدواج بزنه چون هنوز معیاراش شکل نگرفته و حال و روحیش در حال تغییر هست اما مورد خوبیه با شرایطی که گفتی ..قبول کن ولی ۵ سال تو عقد موندن خیلی خیلی دردسر سازه
وقتی پدر پسره 20سالگی زن گرفته پدر دختره 21سالگی واقعا چه حرفی بزنن
چه ربطی داره؟ مادر بزرگ منم ۱۴ سالگی بچشو زایید الان باید منو مادرمم ۱۴ سالگی بچه میاوردیم!!🫤🫤🫤شما نهایت متولد ۸۰ دادی پدر مادرت خیلی جوون باشن متولد دهه ۵۰ هستن ۳ دهه تفاوت نسل هست خیلی چیزا اون زمان روال بوده که الان نیست و برعکس اتفاقا پدر مادری که خودشون زود ازدواج کردن بیشتر باید حساس باشن🤷🏻♀️🤷🏻♀️