2777
2789
عنوان

اگه به خواستگارم بگم عزیزم زشته؟؟؟؟😁

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 42 پست

الان نامزدتون محسوب ميشه ديگه 

بستگي به ميزان صميميتون تو اين مدت نامزدي دازه، من به شخصه به نظرم زوده ولي خب نميدونم زابطه تون چطوريه و چقدره ميزان صميميت 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
نگو هنو اصن آزمایش ندادین شاید خوب در نیومد نشد ازدواج تو میمونی و عزیزم هات و افق قرار هرچی ...

چون اون همیشه میگه گفتم منم بگم که فک نکنه بلد نیستم یا خشکم

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان نامزدتون محسوب ميشه ديگه  بستگي به ميزان صميميتون تو اين مدت نامزدي دازه، من به شخصه به ن ...

میگم که اون همیشه میگه عزیزم از این جهت گفتم 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
خب مثلا میگه دارم میرم بیرون بگم برو ؟😂تا الان اینجوری میگم گفتم امروز تنوع بدم 😂

اگه نشون رد و بدل كردين نامزده ديگه 

بگو بسلامت

😐😐😐وا

اگه نشون رد و بدل كردين نامزده ديگه 

نشون نداریم یه ماه دیگه عقده

آفرین پس غریبه س

بله غریبه ولی ندیده نشناخته نیس 

همه باید ده سال دوست باشن با طرف و برن خونش رفت و آمد کنن بعد ازدواج کنن؟،😂

نشون نداریم یه ماه دیگه عقده

به سلامتي عزيزم 

ولي حتما مشاوزه قبل از ازدواج برين و حتما ٦-٧ ماه نامزديتون طول بكشه و هدفدار معاشرت كنين كه قشنگ بشناسين بعد اسم ايشون رو وارد شناسنامه كنين و عقد كنين