2777
2789

اون همیشه بهم میگه و همه چی اوکی شده فقط باید بریم آزمایش بدیم بعدم عقد 

بهش بگم ؟اخه حس میکنم ممکنه فک کنه بی احساسم یا بلد نیستم 😐

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو آقایی😑

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
همینجوری ندیده نشناخته دارید عقد میکنید؟

شما از کجا فک کردی ندیده نشناخته ؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
زوده فعلا  صبر کن یکم

خب مثلا میگه دارم میرم بیرون بگم برو ؟😂تا الان اینجوری میگم گفتم امروز تنوع بدم 😂

چون هنوز اسمش خواستگاره و حتی در حد عزیزم گفتن نزدسک نیستین با هم و غریبه این به نظر

خب دوسپسرم نبوده 

نگو هنو اصن آزمایش ندادین شاید خوب در نیومد نشد ازدواج

تو میمونی و عزیزم هات و افق

قرار نیست هرچی بلدی رو خیلی زود رو کنی

من خودم انقد پشیمونم همه چیزا و حرفایی ک بلد بودم زود نشون دادم ی هفته ای خودمو تکراری کردم

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون اسمش نامزده😁خواستگار نیست که.

واقعا؟اخه آزمایش ندادیم 😂