2777
2789
عنوان

چرا انقدر هزینه های زندگی زیاد شده؟ 🫠😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4725 بازدید | 50 پست
خیلی از خرجات ضروری نیست اصلا ومیشه پس اندازشون کردن.افسردگی وقتی میگیری که این خرجا رومیکنی اگه نری ...

باور کنید همشون دوست های خیلی نزدیکن بهم، دوستای دخترم هم حداقل ۱۰ تا رو بهانه آوردم عذرخواهی کردم نرفتیم ولی واقعا بعضی ها رو باید می رفتیم یا دخترم بچشونو خیلی دوس داشت، یا خیلی اصرار می کردن و هماهنگ می کردن…

یروز ژل یروز ب نتیجه میرسی دماغتو عمل کنی یروز محصولات پوستی

لوازم تموم میشن لباسس

خرج خونس خرج درسه ....😑😑😑

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اسی چون وضع مالیت خوبه همه دعوات میکنن لابد هدیه گرفتم می‌بری اونا کیف میکنن

پس بهتره این روند و کم کنی و هدیه معمولی و ارزون ببری چون شرایطت فرق کرده

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
باور کنید همشون دوست های خیلی نزدیکن بهم، دوستای دخترم هم حداقل ۱۰ تا رو بهانه آوردم عذرخواهی کردم ن ...

سلام مونا جان خوبی؟چه خبر؟ایبابا تو اینجوری از مخارج مینال ما دیگه چی بگیم🙃🙃

یروز ژل یروز ب نتیجه میرسی دماغتو عمل کنی یروز محصولات پوستی لوازم تموم میشن لباسس خرج خونس خرج در ...

همینه، خرج ها به کنار برج های زندگی واقعا زیاده، تولد برادر زادم و سالگرد عروسی دو تا از دوستام هفته ی دیگه است.هر هفته دارم فکر می کنم چی بخرم برای کی، احساس مسول خرید بودن می کنم

سلام مونا جان. من یه خواننده خاموشم. ولی خیلی وقته پیگیر شما هستم. از امیر و اصلان چه خبر؟

سلام الهام جان، به تازگی جدا شدم ، از امیر هم خبر خاصی نیست، در ارتباطیم تقریبا

اسی چون وضع مالیت خوبه همه دعوات میکنن لابد هدیه گرفتم می‌بری اونا کیف میکنن پس بهتره این روند و ...

متاسفانه روم نمیشه عزیزم، دیگه با این شرایط الان کادو زیر ۲،۳ تومن روم نمیشه ببرم

سلام مونا جان خوبی؟چه خبر؟ایبابا تو اینجوری از مخارج مینال ما دیگه چی بگیم🙃🙃

سلام ترانه عزیز، من خوبم، تو چطوری عزیزجان؟

واقعا کلافه شدم از این همه مخارج، اصلا باورم نمیشه انقدر در ماه هزینه می کنم، فک می کنم اشتباه کارت کشیدم جایی، یه حساب که می کنم می بینم نه درسته

کمه دیگه عزیزم  من با حقوق بالاتر از این با وجود داشتن خونه و ندادن اجاره همش لنگ میزنم

اخه شوهر من بیکاره و داریم با یارانه و یکم هم اسنپ میره زندگی رو میگذرونیم بخاطر این میگم 

ما اگه ۱۵تومن درامد داشتیم برامون قسطی نمی موند متاسفانه مستاجر هم هستیم و اجاره خونه رو هم نمیتونیم بدیم و سالی یه بار هم لباس نمیخریم من خودم ۴سال پیش عید کفش خریدم همونه 

اخه شوهر من بیکاره و داریم با یارانه و یکم هم اسنپ میره زندگی رو میگذرونیم بخاطر این میگم  ما ...

اخی 

انشالله بهتر بشه اوضاعتون عزیزم 

البته دیدم کسایی که با استپ کار میکنن و درآمد خوبی هم دارن 

سلام ترانه عزیز، من خوبم، تو چطوری عزیزجان؟ واقعا کلافه شدم از این همه مخارج، اصلا باورم نمیشه انقد ...

قربونت شکر خوبم .آره همین جوره  من که موندم ببینم چطور باید زندگی رو بگذرونیم .تازه مهر و شهریه مدرسه ،لوازم تحریر ،کیف....شروع شده پروژه جدید...،ماهانه فقط برای امورات زندگی ۳۰ تومن برا ما کافیه.من که فقط سعی میکنم بهش فک نکنم میگم بالاخره ی جوری میگذره

متاسفانه روم نمیشه عزیزم، دیگه با این شرایط الان کادو زیر ۲،۳ تومن روم نمیشه ببرم

لازم نیست انقدر برای همه کادو ببری و خرج کنی مگه اینکه اونا هم برای شما تلافی کنن همین قدر وگرنه میشه مهر طلبی و سو استفاده اونا