2777
2789
عنوان

چرا انقدر هزینه های زندگی زیاد شده؟ 🫠😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4725 بازدید | 50 پست

عزیزم من مطمنم شما کادو گرون میبری انقد مشتاقا صددرصدبری بنظرم روال زندکیتو عوض کن ارتباط قطع نکن هدیه های که میبری قیمت مناسبتر ببر

اینویادت باشه هیچکی دوست تو نیس مگر اینکه در نبودت ازت دفاع کنه.🍀                                                             ا؁ انسان از چه مغرور میشوی زمینی که روی آن زندگی میکنی روزی سقف توخواهد شد🌱                              جلوي كسي ك از تو خوشش نمياد هميشه شاد و قوي باش 🍃                                                                   ‌‌ ‌‌ ‌‌ولی من تاالان هیچڪس و به اندازه ی خودم اذیت نڪردم🍀ادمهای اطرافت روبا گردش زمان‌بشناس نه چرخش زبان!!اکثرا خوب حرف میزنن🌱
سلام ترانه عزیز، من خوبم، تو چطوری عزیزجان؟ واقعا کلافه شدم از این همه مخارج، اصلا باورم نمیشه انقد ...

سلام مناجون خوبی؟ببین همون طور که همسرت خودشو جوری نشون میده که براش مهم نیست برا تو هم مهم نباشه اونی که باخت اون بود نه تو یادت باشه،کاری که میدونی درسته انجام بده آفرین  الان اصلا درست نبود با امیر بری مسافرت نه برا حرف دیگران کلا قشنگ نبود ولی در کل سعی کن شاد زندگی کنی

واکنش مادرت چی بود به این جدایی؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قربونت شکر خوبم .آره همین جوره  من که موندم ببینم چطور باید زندگی رو بگذرونیم .تازه مهر و شهریه ...

الهی شکر که خوبین عزیزم، دقیقا هر ماه یه چیز جدیده، انشالا خدا خودش به همه کمک کنه با این شرایط

لازم نیست انقدر برای همه کادو ببری و خرج کنی مگه اینکه اونا هم برای شما تلافی کنن همین قدر وگرنه میش ...

خب اونا هم هدیه میارن برامون، البته به جز خانوادم که ازشون توقعی ندارم که اونا هم برای دخترم خیلی هدیه می گیرن، ولی دوستام همشون برام هدیه های خوبی میارن حتی اگر جشن نگیریم و دعوتی هم نباشه

خب اونا هم هدیه میارن برامون، البته به جز خانوادم که ازشون توقعی ندارم که اونا هم برای دخترم خیلی هد ...

خب خداروشکر ک مشکل شما همین مهمونی و هدیه دادن الان ک خیلی درگیر پول لباس و کتاب مدرسه بچشون هستن