2777
2789
عنوان

چرا انقدر هزینه های زندگی زیاد شده؟ 🫠😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4725 بازدید | 50 پست
الان ارزون ترین چیز همون ناخن و مژه هست هنوز  هزینه های ثابت که خودشون سر به فلک می کشه این هز ...

ولی من موندم مردم چجوری همین ک میرن سرکار ، اول دماغ عمل میکنن هر ماهم ترمیم مژه و ناخن دارن 

باشگاه و کلاس مختلف هم میرن هر روزم لباس و لوازم آرایش میخرن 

تازه بعد چن سال ماشینم میخرن

چرا من همش خرج میکنم

خب یعنی بشینم تو خونه؟ من از اول عادت داشتم به اینکه تقریبا بیشتر شب ها مهمونی ، دورهمی جایی باشه، ب ...

حالا من ارتباطم خیلی کمتر از شماست 

قبلا بیشتر بود چون کار نمی‌کردم 

الان چون سر کار میرم وقتم پر شده و حوصله مهمون بازی ندارم اصلا و گاها مهمون میاد یا مهمانی میرم ولی باز همش کم میاریم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم خیلی از هزینه هایی که میکنی ضروری نیست دیگه با این تورم و اوضاع اقتصادی باید جلو خیلی از ازین ...

از اول به همه هدیه می دادم، البته بقیه هم متقابل انجام میدن ولی اکثرا از من توقع خیلی زیادی دارن، نمیشه که یه دفعه قطع کنم این روند رو و هدیه ندم، حتی زن داداشم برای روز مادر از من توقع داره با اینکه خودش هدیه نمیگیره برای من :/ منم هر سال کادو دادم 

از اول به همه هدیه می دادم، البته بقیه هم متقابل انجام میدن ولی اکثرا از من توقع خیلی زیادی دارن، نم ...

ایشالله خدا بیشتر بهت بده دیگه باید شرایطو درک کرد مهم به یاد هم بودنه یه تبریک کافیه بنظرم البته نظر منه ایشالله چند برابرش برگرده بهت

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

عزیزم رفت و آمدهات کنترل کن.

همه ی این رفت و آمدها فقط ضروری هاست، دوستام متاسفانه یا خوشبختانه همشون نزدیکن و نمیشه کم کرد ارتباط رو

دوست های دخترم هم اضافه شده الان ، من از اول تابستون فقط دارم کادو میخرم برای تولدها🫠 رسما صاف شدم

ایشالله خدا بیشتر بهت بده دیگه باید شرایطو درک کرد مهم به یاد هم بودنه یه تبریک کافیه بنظرم البته نظ ...

ممنونم عزیزم، متاسفانه از اول چون روالم همین بوده الان دیگه سخته ترک دادن بقیه

مگه مجبوری واسه اینهمه آدم هزینه کنی اصلا واجب نیست چندتاشون کافیه مثل روز پدر و مادر  تولد ...

یعنی تولد برادرم که میرم کادو ندم؟ یا تولد خانومش؟ 

همشو دعوت میشیم آخه، مثلا از اول تابستون فقط ۱۲ تا تولد نی نی رفتیم و دعوت شدیم اونم با اصرار زیاد که حتما بیاید، اصلا از قبل زنگ می زنن شما چه روزی براتون خوبه که اون روز تولد و مهمونی باشه

همه ی این رفت و آمدها فقط ضروری هاست، دوستام متاسفانه یا خوشبختانه همشون نزدیکن و نمیشه کم کرد ارتبا ...

جالبه برام یک نفر این قدر ماشاللع دوست داره و با همشونم رفت و آمدیه.

چون خودم یه آدمی هستم دلم میخواد تو تنهایی زندگی کنم.

خودم باشم و سه تا بچه هام و همسرم فقط.

شاید خودخواهیه اما اخلاقم اینه.

به هر حال از خدا می‌خوام این قدر بهتون بده که هیچ وقت تو زندگی کم میاریم💚😍🙏

خب یعنی بشینم تو خونه؟ من از اول عادت داشتم به اینکه تقریبا بیشتر شب ها مهمونی ، دورهمی جایی باشه، ب ...

خیلی از خرجات ضروری نیست اصلا ومیشه پس اندازشون کردن.افسردگی وقتی میگیری که این خرجا رومیکنی اگه نری حالت بهترمیشه

عیبی نداره تجربه شد🥲
یعنی تولد برادرم که میرم کادو ندم؟ یا تولد خانومش؟  همشو دعوت میشیم آخه، مثلا از اول تابستون ف ...

برادر خوبه ولی دوتا از بقیه رو بپیچون دیگه دعوت نمیکنن.والا ضروری نیست

عیبی نداره تجربه شد🥲
یعنی تولد برادرم که میرم کادو ندم؟ یا تولد خانومش؟  همشو دعوت میشیم آخه، مثلا از اول تابستون ف ...

اگه وضع مالیتون اوکی بود یه چیزی ولی باور کن اینا خرج های غیر ضروری هستن چه معنی داره به زور اصراردعوت کنن

تازه رسم بد هم میذارن شاید کسی نخواد هزینه کنه

حالا به  هر دلایلی حالتون میتونی باچیزای دیگه خوب کنی

به کوری دو چشم اهل انکار/فقط حیدر امیر المومنین است💚💚💚💚💚

جالبه برام یک نفر این قدر ماشاللع دوست داره و با همشونم رفت و آمدیه. چون خودم یه آدمی هستم دلم میخو ...

من خودمم عاشق تنهاییم، و خیلی درونگرا هستم، این مجموعه ی دوستام اکثرا آدم هایی هستن که منو خیلی میشناسن و به حریمم احترام میذارن ، اخلاق هامو میدونن و همین جوری قبولم دارن برای همین پیششون راحتم و می تونم این ارتباط رو ادامه بدم همچنان