2777
2789

من شناسنامم ۳۳ روز پیش دادم که جدید کنن گفتن تا ۴۰ روز طول میکشه بعد روزی که رفتم دفتر پیشخوان فرداش واسم یه کد پیگیری مرسوله اومد از اداره پست پرسیدم گفت باید شناسنامتو از همین کد پیگیری کنی امشب چک کردم این نوشته قرمز که زده تحویل پست شد اومده قبلش نبود ولی پس چرا موقعیت عوض نشده😐

عکس میزارم پست اول

بعصی وقتا طولش میدن زنگ بزن خود اداره پست پیگیری کنن

من برای شاگردام تو شهر خودمون کتاب پست کردم خیلی طول کشید کد مرسولرو چک میکردم همش یجا بود آخر زنگ زدم گفت پستچی اشتباه برده  مجدد فرستادیم 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرموقع نوشت تحویل پستچی شد یعنی همون روز بستتون ارسال شده به آدرستون 

عزیزم خب الان این نوشته قرمز نبود کلا این ۳۳ روز هر روز چک میکردم ببینم کی میرسه دستم امشب دیدم زدن مرسوله تحویل پست

اهان درسته پس یعنی شناسنامم دادن به پست؟ خیلی نگران بودم لازمش داشتم هم برای دانشگاه هم بانک

عاره هنوز ارسال نشده اگ بیشتر از ۵ روز کاری این عکسه تغییر نکرد برو اداره پست نزدیک خونتون پیگیری کن